Lola's Box

În această perioadă, când cuvântul de ordine este “cadou”, nu puteam să nu vă povestesc despre lucrurile frumoase pe care le găsiţi la GiftExpert. Iar tema acestei perioade este colecţia Oriental Fig de la terre d’Oc.

Set cadou Oriental FigFemeile, indiferent de meridian, sunt frumoase şi reprezintă o continuă sursă de inspiraţie. Nici cosmeticele bio de la terre d’Oc nu fac notă discordantă, ba, mai mult, au împrumutat ceva şi din ritualurile de relaxare şi din multitudinea de arome ce înconjoară Pământul. Şi pentru că trebuie să fim nişte delicate şi nişte finuţe, propunerea acestei perioade este gama Oriental Fig, inspirată din ritualurile de frumuseţe şi îmbogăţită cu ulei de cactus.

This slideshow requires JavaScript.

Dacă vei primi cadou un produs din gama terre d’Oc Orietal Fig, gândeşte-te că o altă femeie a muncit pentru ca tu să fii frumoasă. De ce? Simplu, pentru că uleiul de cactus, considerat un secret al tinereţii veşnice, este produs manual de femeile din satul Inchaden (Maroc). Metodele tradiţionale de extracţie permit păstrarea a tot ceea ce este mai bun în seminţele din fructe: antioxidant, antiîmbătrânire, hidratare, regenerare, nutriţie, înmuiere. Şi pentru că provine din comerţul echitabil real, uleiul este controlat şi certificat de ECOCERT ORGANIC FAIR.

Ulei strălucitor Oriental FigCând am ales să vă recomand gama Oriental Fig de la terre d’Oc, am făcut-o pentru că produsele sunt de calitate, rezultatele sunt foarte bune – eu, de exemplu, am încercat săpunul negru şi crema de mâini -, recipientele sunt din sticlă ceea ce denotă eleganţă, ambalajele sunt viu colorate. Şi pentru că le luaţi de la GiftEpert, ştiţi ce primiţi, nu? Comanda voastră va fi ambalată minunat – aşa cum în puţine locuri găseşti -, numai bună pentru o oferi-o în dar cuiva drag.

Cremă antirid Oriental FigŞi pentru că sărbătorile au fost multe în perioada aceasta şi ştim şi noi cum este cu bugetul, împreună cu GiftExpert ne-am gândit să vă oferim un cadou: un discount de 15%. Pentru a beneficia de această reducere – valabilă doar pentru gama Oriental Fig -, când comandaţi produse terre d’Oc utilizaţi cu încredere codul LOLASBOX. Veţi plăti mai puţin cu 15%, iar oferta este valabilă până duminică, 8 martie.

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Terre d’Oc, cadouri speciale pentru persoane speciale

    1. Cum zicea Lamaita mai sus, trebuie sa le aratam baietilor site-ul si sa le spunem de codul de discount. 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.