Lola's Box

Odihna este foarte importantă pentru frumuseţea şi sănătatea chipului nostru. Dar, uneori, suntem obligate să reducem timpul pentru odihnă şi avem nevoie de un ajutor extern. Aşa că SKINCODE Exclusive ne oferă un impuls în îngrijirea tenului.

SKINCODE Exclusive cremă celulară antirid & roll-on contur ochiNu degeaba se spune “somnul de frumuseţe”. În timp ce dormim, celulele traversează un proces de reînnoire a celulelor, se activează producţia de colagen natural esenţial pentru fermitatea şi elasticitatea pielii şi se echilibrează nivelul de hidratare din ţesuturi. Cu toate acestea, somnul nu este suficient pentru a avea un ten impecabil. Şi ce este de făcut atunci? Pentru a avea un ten impecabil, trebuie să folosim produse care să faciliteze regenerarea celulară.

Când spui Elveţia, gândul îţi zboară imediat la precizia ceasornicarilor şi la puritatea aerului din Alpi. Aceste două calităţi le regăsim şi în SKINCODE Exclusive, o gamă premium bazată pe un concept avansat de îngrijire a tenului care accelerează regenerarea celulară – proces care încetineşte pe măsură ce înaintăm în vârstă.

SKINCODE Exclusive cremă celulară antirid
SKINCODE Exclusive cremă celulară antirid

ACR-G2, ingredientul activ al gamei SKINCODE Exclusive, este un complex organic alcătuit din peptide, minerale, vitamine şi ingrediente organice, cu o putere sporită de penetrare în straturile profunde ale pielii pentru a stimula secreţia de colagen natural. Astfel, are o acţiune vizibilă de lifting şi reduce eficient ridurile şi liniile fine. Fiind un complex 100% vegetal, acesta este foarte bine tolerat de piele, fără a avea reacţii adverse. Mai mult, ingredientul activ îmbunătăţeşte fermitatea şi tonusul tenului, restabilind nivelul ideal de hidratare al acestuia.

ACR-G2 stimulează procesul de regenerare celulară, testele clinice demonstrând creşterea ratei de înnoire a celulelor cu până la 27% în primele 11 zile de aplicare. Linia SKINCODE Exclusive reprezintă o alternativă de succes la procedurile invazive (injecţii cu botox, peeling chimic, chirurgie plastică) graţie eficienţei în atenuarea vizibilă a semnelor de îmbătrânire a tenului.

SKINCODE Exclusive cremă celulară antirid (50 ml, 243 lei)
Formula cu textură bogată are la bază complexul organic ACR-G2 şi este îmbogăţită cu Dermaxyl ™, un ingredient activ extrem de eficient patentat Skincode, care repară bariera cutanată şi stimulează sinteza colagenului în straturile profunde ale pielii. Vitaminele C şi E cu un aport ridicat de antioxidanţi conferă luminozitate şi previn deteriorarea pielii cauzată de acţiunea radiaţiilor UV. Extractele vegetale de sunătoare şi galbenele au efect calmant, regenerant şi antiseptic pentru a da tenului confortul de care are nevoie. Crema este ideală pentru piele normala şi uscată, putând fi aplicata atât dimineaţa, cât şi seara.

SKINCODE Exclusive roll-on contur pentru ochi
SKINCODE Exclusive roll-on contur pentru ochi

SKINCODE Exclusive roll-on contur pentru ochi (15 ml, 126 lei)
Serul cu efect răcoritor poate fi folosit în orice moment al zilei în zona de contur a ochilor pentru a reduce semnele de oboseală şi pentru a împrospăta această zonă. Complexul ACR-G2 ajută la eliminarea liniilor fine din zona ochilor şi creşte elasticitatea şi fermitatea pielii. Pro Vitamina B5 are efect antiinflamator şi hidratant. Ingredientul Sesaflash – patent SKINCODE Exclusive – este un complex de iluminare cu particule aurii, care reduce pungile de sub ochi. Mai mult, hialuronatul de sodiu menţine apa în ţesuturi, având un efect ultrahidratant. De asemenea, roll-on-ul contur pentru ochi accelerează şi potenţează efectul cremelor aplicate ulterior.

Cele două produse sunt disponibile în Farmaciile Help Net, iar luna aprilie aduce şi o promoţie pentru gama SKINCODE Exclusive. La cumpărarea unei creme antirid primeşti cadou un roll-on contur pentru ochi.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.