Lola's Box

Despre moda anului 2017 se poate spune orice, însă nu poate fi catalogată în nici un fel ca fiind plictisitoare. În tendinţele acestui an se simt influenţele anilor ’80, cu culori neon şi tricouri placate cu slogane, curele late pentru evidenţierea taliei. Pentru toate acestea, Deichmann a pregătit încălţămintea potrivită, indiferent că vorbim de timpul liber sau ţinute office.

Detaliile sportive outdoor sunt la mare modă şi aduc un pic de aventură în fiecare dulap. Tendinţele, aşa cum au fost ele trasate de specialişti, includ flori, dungi, carouri Vichy sau paiete sclipitoare în ţinutele de zi cu zi. Şi din outfituri nu lipsesc pantofii deasupra gleznei.

Sneakers sau pantofi slip-on? Greu de ales, dar şi unii, şi alţii fac parte din încălţămintea must-have din colecţia de vară Deichmann. Orice model sneaker nu mai este de mult tratat ca fiind doar încălţăminte pentru timpul liber. Cu puţină îndrăzneală şi combinaţiile potrivite pot fi purtaţi şi la birou. De fapt, în aproape orice situaţie. Nu ţine decât de noi să alegem când şi unde îi etalăm.

  • ESPADRILE: reprezintă cele mai iubite tipuri de încălţăminte şi reprezintă una dintre cele mai importante tendinţe ale verii. Pestriţe şi decorate multiplu, în culori vesele, cu sclipici, perle şi broderii, ele răspândesc un sentiment pur de vară.

  • SNEAKERS & PANTOFI SPORT: ca şi până acum, sunt consideraţi “must-have” în dressing. Încălţămintea comodă trendy s-a impus de mult timp, iar anul acesta ne bucură cu o multitudine de tipuri, de la cele sportive până la cele feminine.
  • CIZME DE VARĂ: sezonul estival este perioada celor mai importante şi cool festivaluri, iar noile cizme Boho sunt ideale pentru ca outfitul nostru să atragă toate privirile. La modă sunt cizmele în culori deschise, cu perforaţii, împletituri şi catarame.

  • HIGH HEELS & PUMPS: sandalele înalte, pumps şi high heels, sunt ingredientele necesare pentru o vară feminină şi elegantă. În centru se află stilurile sic şi, câteodată, clasice cu detalii rafinate.
  • BLACK BEAUTIES: negru se potriveşte întotdeauna, iar acest lucru este confirmat de colecţia de vară Deichmann. Această non-culoare este indispensabilă pentru orice tip de încălţăminte şi împrumută o tentă deosebit de cool ţinutelor colorate, de vară.

  • SANDALE JOASE: când cresc temperaturile, nu există nimic mai frumos şi mai confortabil decât sandalele plate, aerisite. Apariţia de mare efect se poate obţine cu ajutorul stilurilor etno cool cu perle, franjuri sau broderii.
  • MULES: de vară, uşor de încălţat şi de purtat, se numără printre tipuri de încălţăminte trendy. Are un efect feminin şi se potriveşte în aceeaşi măsură cu lookul de zi cu zi, dar şi cu ţinutele party de vară.

  • WEDGES: nici o vară fără talpa ortopedică atât de îndrăgită. Şi în vara 2017, talpa ortopedică este combinata cu platforme. În special tocurile din plută sau cânepă oferă modelelor Wedges aspectul de plaja, distinctiv relaxat.

Fără a face risipă de cuvinte, se poate spune că este încălţăminte cât vezi cu ochii. 83 de magazine fizice, dar şi cel online Deichmann ne ispitesc cu tendinţele pentru sezonul cald. Cine merge la shopping?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.