Lola's Box

Lola’s Box a revenit din vacanţa binemeritată şi am zis că pentru prima noastră întâlnire din acest an nu ar strica să discutăm despre tendinţele 2016 în materie de make-up. Să vedem ce este nou, ce se poartă anul acesta, la ce trebuie să renunţăm.

În 2015, machiajul bine conturat a fost vedetă în orice sezon, dar specialiştii spun că această temă este deja de domeniul trecutului. Pentru 2016, make-up artiştii spun că cea mai în vogă abordare este cea a machiajului natural. Veţi spune că nu este nici o noutate, dar, până la urmă, este ceea ce se potriveşte în orice situaţie şi prinde pe oricine.

Aşadar, iată câteva tendinţele 2016…

SMOKEY EYES

Extrem de senzuali, smokey eyes au trecut de nenumărate ori proba timpului şi o vor face şi de această dată. Nici machiajul cat eyes nu este o alegere greşită, deşi acum trebuie să mizaţi pe o abordare mai subtilă. Ce spuneţi de un make-up smokey exes care să accentueze forma ochilor?

Wherever the wind blows ? #IslandVibes

A photo posted by Joan Smalls (@joansmalls) on

SPRÂNCENE PROEMINENTE

Ca să rămânem tot în zona ochilor, make-up artiştii au trasat tendinţele 2016 în ceea ce priveşte sprâncenele: cât mai proeminente. Dacă veţi privi în jurul vostru şi va fi ceva care vă va atrage atenţia, nu este exclus să fie vorba despre sprâncene ale căror arcuri sunt mai mari decât cele cu care eraţi obişnuite.

Press day! With @victoriassecret @hungvanngo @harryjoshhair be sure to watch the VSFS TOMORROW at 10pm eastern! ??

A photo posted by Taylor Hill (@taylor_hill) on

BUZE FRUMOASE ŞI ÎNDRĂZNEŢE

Nuanţele neutre şi clasice precum roşu intens, roz, vişiniu închis sau nude vor fi preferatele acestui an, astfel că albastru cobalt – una din culorile-vedetă ale stagiunilor trecute – va fi uitat prin sertare.

Waiting for a 20 minute Train to pass ??⏳??

A photo posted by Lily Aldridge (@lilyaldridge) on

CONTURUL BUZELOR PERFECT TRASAT

Trasarea perfectă – şi într-o manieră cât se poate de normală – a buzelor se regăseşte printre tendinţele 2016. Priviţi-o pe Gigi Hadid şi spuneţi-mi că nu vă place cum arată…

#maybelline

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on

CONTOURING DISCRET

Anul acesta, dacă ţineţi neapărat să accentuaţi ceva în machiajul pe care îl purtaţi, alegeţi o singură zonă – pomeţii, bărbia sau nasul -, astfel încât totul să pară cât mai natural. Până şi Kendall Jenner a renunţat la un contouring total. Tocmai ea cea supranumită “the contour Queen”… 🙂

get our new @kendallandkylie party looks at Topshop.com @Topshop

A photo posted by Kendall Jenner (@kendalljenner) on

MANICHIURA POTRIVITĂ

Nails inc, manichiură multicolorăDacă este să respectăm tendinţele 2016, atunci trebuie să spunem adio unghiilor foarte lungi şi manichiurii tip bubble. Anul acesta se poartă unghiile cu formă cât mai naturală, tăiate scurt, ca la şcoală, sau cu o minimă lungime. Cât despre culori… Nu există nici o interdicţie. The sky is the limit!

COAFURI BOB, COZI ÎMPLETITE SAU PONYTAILS

Aşa arată părul meu după tratamentul L'Oreal Professionnel Pro Fiber
Aşa arată părul meu după tratamentul L’Oreal Professionnel Pro Fiber

Mai toate vedetele au experimentat bobul lung, după care şi-au tot tăiat din păr, iar bobul scurt a devenit din ce în ce mai la modă. Iar această tendinţă va continua şi în 2016. Cred că am simţit ceva atunci când am ales să mă tund bob. 🙂 Dacă vreţi părul mai lung, atunci puteţi alege cozi împletite sau celebrele ponytails.

Story of a bow Backstage beauty #Spring16 @guidopalau

A photo posted by Oscar de la Renta (@oscardelarenta) on

Aşa că… Nu rămâne decât să alegeţi ce consideraţi că vi se potriveşte din tendinţele 2016.

Facebook Comments

Related Posts

3 thoughts on “Tendinţele 2016 în make-up: totul cât mai natural

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.