Lola's Box

Ce poate fi mai frumos decât o dimineaţă de duminică pe care să o petreci alături de prietene foarte bune? Ei bine, poate exista ceva mai mult: o dimineaţă de duminică, la început de primăvară, cu o ieşire la ceai – unde am testat ceaiurile Terre d’Oc -, în compania prietenelor şi a diamantelor strălucitoare (pentru acest lucru, “vina” o poartă Rosenberg).

Degustare de ceai Terre d'OcStella şi Andreea au fost câştigătoarele concursului Terre d’Oc pe care Lola’s Box l-a organizat împreună cu GiftExpert, dar eu le consider prietenele mele, aşa cum este fiecare cititoare a blogului meu. Împreună cu ele am intrat în atmosfera prietenoasă de la Aristocats Bistro, unde gazdele ne aşteptau cu ceaiul pentru a fi degustat, dar şi cu prăjiturele “home made” care au fost de-a dreptul delicioase şi pe care cu greu te abţineai să nu le dai gata până la ultima firimitură. 🙂

Degustare de ceai Terre d'Oc cu Amalia, Andreea şi StellaChiar dacă a vrut să fie “low profile”, Amalia* a interpretat la perfecţiune rolul gazdei primitoare şi ne-a povestit câte ceva despre fiecare ceai în parte, despre fiecare aromă, ce combinaţii se pot realiza pentru a savura la maximum gustul şi parfumul ceaiurilor. Ne-am simţit atât de bine, încât nici nu ne-am dat seama că am fost fotografiate continuu de MartişorCristian Filip, cel cu care am colaborat şi la Bucharest Fashion Week şi căruia trebuie să-i mulţumesc pentru calitatea imaginilor. După cum trebuie să-i mulţumesc şi pentru cadoul primit: un mărţişor deosebit care a fost lucrat chiar de soţia lui Ana Maria.

Impresiile Andreei despre degustarea de ceaiuri le găseşti aici, iar Stella ne-a povestit aici despre cum s-a simţit printre ceaiurile Terre d’Oc şi diamante.

*Pentru cine nu a aflat – încă -, Amalia este “spiriduşul” de la GiftExpert, locul unde găseşti oricând un cadou potrivit, indiferent cui doreşti să-l dăruieşti. Întotdeauna “spiriduşul” are recomandarea mea. 🙂 Dacă vreţi să profitaţi şi de o reducere, până la sfârşitul lunii aveţi un discount de 10% la seturile-cadou din selecţia Lola’s Box. Nu trebuie decât să folosiţi codul LOLA în momentul plasării comenzii.

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Ten o’clock Terre d’Oc tea

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.