Lola's Box

Calităţile curative ale ceaiului sunt benefice atât pentru sănătatea organismului, cât şi pentru îngrijire a pielii. Tot ceea ce avem nevoie de o infuzie de ceai, iar pielea noastră va arăta tot mai bine. Mai ales că, acum, avem o întreagă gamă de produse bazată pe infuzia de ceai: Teaology. O găsim în exclusivitate în parfumeriile Douglas.

Ştiinţa a demonstrat că ceaiul este o sursă inepuizabilă de beneficii. Alb, verde, negru, albastru, ceaiul oferă catechine, cel mai puternic polifenol natural al cărui efect antioxidant este de 200 de ori mai puternic decât a vitaminei E. Şi care este căutat în orice tratament antiîmbătrânire. Iar dragostea pentru ceai, pentru frumuseţe şi pentru inovaţie a dus la apariţia Teaology. Un brand, o tehnologie, o gamă de produse pentru îngrijirea pielii.

Chiar dacă toate ceaiurile provin de la o singură plantă – arborele de ceai, plantă mereu verde, care creşte în orice condiţii -, diferenţa între tipurile de ceai vine din procesarea frunzelor. Astfel, gama Teaology conţine infuzii şi extracte din patru tipuri de ceai, alese în funcţie de nevoile pielii:

  • ceai verde: două ceşti conţin mai multă vitamina C decât şapte portocale; bogat în EGCG, antioxidant mai puternic decât vitamina E.
  • ceai alb: conţine cea mai mare cantitate de catechine antioxidante, fiind extras numai din muguri şi cele mai tinere frunze;

  • ceai negru: bogat în cafeină, theobromină şi theaflavine, cu acţiune antioxidantă şi stimulatorie;
  • ceai albastru: combină efectele antioxidante ale ceaiului verde cu efectele de stimulare ale celui negru.

Din infuzarea frunzelor întregi de ceai rezultă un preparat extrem de concentrat şi purifiat, care se află la baza tuturor formulelor Teaology şi care înlocuieşte apa din produsele cosmetice skincare. Pentru îngrijirea pielii şi a tenului, gama Teaology include 20 de produse pentru îngrijirea pielii şi a tenului. Cu siguranţă, fiecare dintre voi va găsi ceva potrivit pentru ca pielea să arate impecabil. Până le veţi descoperi în parfumeriile Douglas, vă dezvălui patru produse care mi-au atras mie atenţia…

Rose Tea Toning Essence

Mult mai mult decât un simplu tonifiant, este un tratament de înfrumuseţare complet. Cu o textură catifelată, la jumătatea distanţei dintre tonifiant şi ser, este infuzat cu ceai negru, plin de polifenoli antioxidanţi şi cofeină revigorantă, precum şi un complex de ingrediente active biofermentate. Stimulează procesele de reversie a celulelor şi lasă pielea luminoasă şi plină de energie. Hidratarea şi tonifierea se datorează concentratului de acid hialuronic, iar apa de trandafir distilată purifică, detoxifiază şi pregăteşte pielea pentru tratamente ulterioare.
Utilizare: Se toarnă câteva picături pe un disc demachiant sau în palmă. Se aplică pe pielea uscată de pe faţă şi gât, masând uşor timp de cel puţin un minut. Se foloseşte dimineaţa şi seara, după curăţarea pielii.

Ginger Tea Energizing Aqua-Cream

O cremă apoasă, cu accente proaspete, luminoase, care se topeşte instant în piele, creând un strat aproape invizibil de hidratare de lungă durată. Formula este concepută pentru revitalizarea pielii cu catechine stimulatoare, antioxidante din infuzia de ceai alb şi un concentrat de vitamine C şi E, cu efect de tonifiere, revitalizare. Extractul de ghimbir funcţionează asupra sistemului de autoapărare a celulelor, iar acidul hialuronic reticulat este eficient pe trei fronturi: oferă hidratarea constantă, îmbunătăţeşte fermitatea şi combate îmbătrânirea.
Utilizare: Se aplică uşor pe față, după curăţare şi tonifiere. Ideal pentru toate tipurile de piele.

Black Rose Tea Micellar Shower Gel

Formulă inovatoare care combină curăţarea eficientă cu toleranţa mare a pielii. Structura specială a “micelelor” permite absorbţia reziduurilor şi a impurităţilor, fără modificarea barierei hidrolipidice a pielii. Oferă detoxifiere bine direcţionată şi acţiune de tonifiere. Acest gel moale şi catifelat transformă duşul într-un ritual confortabil şi lasă pielea moale, hidratată şi cu un miros delicat.
Utilizare: Se masează pe pielea umedă, sub duş, sau se toarnă în cadă, apoi se îndepărtează prin clătire.

Black Rose Tea All Over Eau de Toilette

O armonie de note proaspete, florale, lemnoase, inspirate de universul elegant al ceaiului. Buchetul vibrează în acorduri învăluitoare de trandafir infuzat cu ceai, animate de o atingere de mandarine şi coacăze negre. Notele finale sunt încălzite de acordurile catifelate de mosc şi lemn alb. Datorită extractelor tonice de trandafir şi a celor energizante de ceai verde şi vitamina E, parfumul este şi un extraordinar tratament de frumuseţe. A fost creat de Nathalie Lorson, expert parfumier la Firmenich.
Utilizare: Pentru un plus de înfrumuseţare la ritualul după duş, parfumul se pulverizează pe tot corpul.

Deci… Cum vi se pare “ştiinţa ceaiului”? Că doar Teaology, asemenea altor ştiinţe, are legătură cu grecescul “logos”.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.