Lola's Box

Oricând, oriunde, tenul nostru are nevoie de îngrijire pentru a-l menţine în cea mai bună formă sau pentru a combate semnele îmbătrânirii. Şi pentru că ştia că avem nevoie de ajutorul său preţios, Talika a revenit în parfumeriile Douglas. Şi credeţi-mă că este miraculos.

Frumuseţea femeilor este motivul pentru care există Talika. Este o poveste ale cărei origini se regăsesc în 1948, în primii ani de după cel de-al Doilea Război Mondial. Şi când, din întâmplare, Dr. Danielle Roches – oftalmolog în Paris – a făcut o descoperire în timp ce trata rănile oculare cauzate de război. Crema bactericidă pe care o făcea cu extracte din plante dovedea proprietăţi foarte specifice. Pe lângă faptul că trata rănile, crema aplicată în zona ochilor avea un efect surprinzător. Creşterea genelor şi a sprâncenelor era semnificativ îmbunătăţită.

Talika, gamă completă

Pasul următor a fost fondarea companiei omonime de către Danielle Roches, al cărei obiectiv era frumuseţea şi creşterea genelor şi a sprâncenelor. De-a lungul anilor, tot mai multe femei au profitat de beneficiile Talika Lipicils, iar “mania” nu le-a ocolit nici pe starurile de cinema sau supermodele.

Explorare prin călătorie este principiul prin care creatorul Talika, Alexis De Brosses, studiază secretele frumuseţii femeilor de pe mapamond. Iar ceea ce se află în spatele produselor se bazează pe descoperite: tehnici de medicină ayurvedică, ritualurile de frumuseţe ale reginelor Egiptului Antic, cercetările NASA. Toate acestea au dus la îngrijirea Talika.

Talika Light Duo+

Talika Light Duo+

Pentru prima dată în cosmetică, un multiprogram anti-aging este combinat într-un singur dispozitiv. Tratamentul revoluţionar de îngrijire a pieţii – fotorejvenare cutanată – utilizează lumina, fiind o combinaţie unică între trei surse de lumină pentru vindecare:

  • Light 590 – acţionează pentru sinteza colagenului şi producţia de elastină;
  • Light 525 – acţionează asupra intensităţii pigmentării pentru reducerea petelor;
  • Light 630 – calmează pielea, reduce roşeaţa şi controlează microinflamaţiile care accelerează îmbătrânirea pielii.

Light Duo+ dispune de tehnologia “touch-free” inovatoare şi de un sistem vibrator de recunoaştere, fiind complet independent. Porneşte automat la contactul cu pielea şi lucrează în funcţie de programul ales, oprindu-se când acesta este încheiat. Teste au arătat că, după 28 de zile – perioada minimă recomandată de tratament -, ridurile au scăzut cu 30%, iar după 60 de zile s-a obţinut o reducere cu 46% a petelor.

Talika Lipocils Platinum

talika-lipocils-platinum-eyelashes-double-serum

Este primul ser booster dublu (zi şi noapte) pentru creşterea genelor, a care a fost inspirat de cronobiologie. În centrul acestui tratament revoluţionar, Talika a identificat un ingredient complet nou care multiplică genele. Soluţia are cvadruplă acţiune asupra numărului, lungimii, grosimii şi pigmentării genelor. Cele două serurilor sunt realizate în proporţie de 95,9% (formula de zi), respectiv 94,8% (formula de noapte) din ingrediente naturale. Rezultatul este o creştere spectaculoasă a volumului, lungimii şi densităţii genelor.

Talika Photo-Hydra Day/Night

Talika Photo-Hydra Day & Night

Atât în versiuen de zi, cât şi în cea de noapte, Photo-Hydra esre mai mult decât o cremă. Cea de zi prima cremă care utilizează energia naturală a luminii pentru a o îngloba profund în piele, astfel ca aceasta să fie hidratată. Photo-Hydra Day asigură volum şi hidratare cu ajutorul acidului hialuronic, lăsând pielea fină şi catifelată şi păstrează o rezervă de apă în celule şi între acestea. Liniile fine apărute pe fond de deshidratare sunt diminuate. Photo-Hydra Night este prima cremă a cărei acţiune de hidratare intensă şi de durată este declanşată de energia luminii artificiale. Infuzată cu Photo-Hydra Beauty şi acid hialuronic, crema permite fiecărei celule să menţină un nivel optim de umiditate, pentru a neutraliza radicalii liberi în timpul nopţii şi pentru a repara ADN-ul pielii. Noapte după noapte, pielea este hrănită şi hidratata intens.

Talika Eyelash Lipocils ExpertEu am fost să testez gama Talika în parfumeria Douglas, recent deschisă în ParkLake. Crema de faţă mi se pare a fi extrem de utilă în ritual de îngrijire al fiecărei femei, mai ales că poate fi folosită continuu zi şi noapte. Şi pentru că povestea trebui să continue, timp de 28 de zile testez gelul pentru gene Talika Lipocils Expert. La finalul perioadei voi reveni cu mai multe detalii despre rezultate.

Dacă sunteţi curioase despre produse, puteţi merge în magazinul Douglas din ParkLake Shopping Center. Mari vă aşteaptă cu informaţii şi sfaturi despre Talika.

Talika, Mari & Anne

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.