Lola's Box

TAFT Perfect Flex, spray fixativTAFT Perfect Flex, spumă modelatoareAproape că nici nu mai ştiu de când folosesc produsele Taft, dar ştiu sigur că prima oară le-am descoperit în perioada în care am locuit în Austria. Mi s-au părut senzaţionale şi nu pot să nu recunosc că am fost influenţată şi de reclama în care femeia coboară din avion – pe ploaie, pe vânt, pe soare -, iar părul rezistă. 🙂

Când am primit prima oară spre testare pachetul Taft Perfect Flex, am fost foarte fericită. Pentru mine era ca o întoarcere în timp. Fericirea s-a transformat în extaz pentru că acelaşi pachet l-am mai primit o dată prin intermediul Anei Tătucu (Beauty Barometer) şi Henkel. Să vă mai spun şi că sunt pe lista ambasadorilor Taft?

Dacă ar fi cazul să-mi descriu părul aş spune despre el că este rebel, foarte rebel. Părul meu este ondulat, chiar cu tendinţa de a fi creţ, şi nu stă niciodată. După coafor, dacă nu primeşte o doză ultramegaconsistentă de fixativ, la prima adiere a vântului arată ca şi cum abia m-aş fi trezit din pat.

Anne cu Taft Perfect FlexCa să îmi fac o coafură care să reziste, am nevoie de un fixativ puternic. Bineînţeles, uneori stai şi te gândeşti cât de nociv este pentru păr şi cum o să arăţi după ce îţi aplici “o tonă” de fixativ pe păr. Ei bine, cea mai redutabilă “armă” împotriva rebeliunii podoabei capilare este Taft Perfect Flex, un fixativ care este îmbogăţit cu elastină lichidă. Nu cred că mai este cazul să vă povestesc ce efecte benefice are elastina asupra părului. Aici găsiţi detalii.

Acum, produsele Taft fac parte din rutina mea zilnică. Dimineaţa iau un pic de spumă şi îmi modelez părul, aşa am siguranţa că voi avea o coafură impecabilă de-a lungul întregii zile şi nu v-a avea aspectul de “cască” – datorită elastinei care îi conferă flexibilitate. Dacă seara am un eveniment şi mă coafez, prefer fixativul pentru că îmi va păstra buclele fără probleme.

Dacă vrei şi o dovadă, iat-o!

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.