Lola's Box

Pentru sezonul primăvară-vară 2015, casa italiană Stefanel vine cu modele care sunt inspirate de stilul marinăresc, cu dungi verticale şi roz tropical. Singurul lucru care ne mai lipseşte este soarele din belşug.

This slideshow requires JavaScript.

Cu piese distincte, uşoare şi practice, colecţia este caracterizată de nota italienească a brandului Stefanel. Spiritul proaspăt şi confortabil al fiecărei piese face ca acestea să poată fi purtate comod, indiferent că vorbim de rochii lungi, pelerine sau topuri cu un aer boem. Alături de acestea, printre piesele principale ale colecţiei regăsim stilul marinăresc – care parcă nu este afectat de trecerea timpului – şi dungile verticale asimetrice, cele care exprimă o atitudine nedefinită, dar rafinată.

Tricotate şi elegante, rochiile sunt în centrul atenţiei pentru că reprezintă cea mai bună soluţie cu care ne putem descurca în perioada din mijlocul sezonului. Foarte lungi, monocrome, naturale, cu decupaje ample şi fără o formă precisă, dar, cu siguranţă, foarte diferite – este suficient să auzi aceste detalii de design ale rochiilor şi gândul îţi zboară deja către o vacanţă înainte de începerea sezonului estival. Eleganţa colecţiei Stefanel se apropie de vestimentaţia de stradă, cu materiale şi ţesături naturale.

This slideshow requires JavaScript.

Ultima parte a colecţiei a fost numită “roz tropical” şi se potriveşte cu stările de vară târzie: rochii tip tunică şi caftane în nuanţe deschise de roz delicat şi verde-gri, perfecte pentru a fi combinate cu sandale din piele întoarsă şi o geantă de paie. Din care geantă nu trebuie să ne lipsească o cremă de protecţie solară, chiar dacă suntem la final de vară şi avem impresia că razele soarelui nu mai au aceeaşi putere.

This slideshow requires JavaScript.

Gama de culori provoacă un sentiment de prospeţime fină, de la albastrul indigo pal la cămăşile bărbăteşti. Trendul sezonului constă în nuanţe pământii, echilibrate cu galben luminos, gri perlat şi argintiu, roşu închis şi tonurile pastelate ale sfârşitului de vară.

Acum, că avem propunerile Stefanel pentru sezonul primăvară-vară 2015, nu mai trebuie decât să avem parte şi de vreme frumoasă din belşug.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.