Lola's Box

Aproape că nu există discuţie despre un stil de viaţă sănătos în care să nu fie amintite şi aşa-numitele superfoods. Acum, acestea îşi fac loc şi în ritualurile de îngrijire a tenului pe care ni le propune The Body Shop prin noile măşti pentru ten.

De ce superfoods? Pentru că sunt bogate în beneficii pentru sănătate şi frumuseţe. Sunt laitmotivul unei discuţii despre cum să avem grijă de noi şi sunt cele care dau gust reţetelor pe care le preparăm. Imaginează-ţi că prepari un smothie cu acai – trebuie să ştii că este util pentru ca tu să străluceşti din interior. Dar este nevoie şi de un mic ajutor pentru a arăta la fel de bine precum te simţi.

The Body Shop, Superfoods Masks

Pentru aceasta este momentul ca în scenă să intre noile măşti pentru ten The Body Shop. Ingrediente naturale? Avem. Fără parabeni, parafine, silicon sau uleiuri minerale? Fără. Formulate pentru fiecare nevoie a tenului? Exact. Mai mult, măştile faciale expert se bazează pe ingrediente 100% vegetariene – mai mult, trei dintre măşti sunt 100% vegane. Inspirate de remediile tradiţionale de frumuseţe, fiecare recipient vine cu o putere secretă – de la purificare la hidratare – prin care tenul nostru să arate la fel de bine cum ne simţim în interior.

Detoxifiere – Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask

The Body Shop, Himalayan Charcoal

100% vegană, aşa că adepţii acestui stil de viaţă o pot folosi cu maximă încredere. Este una dintre acele măşti pentru ten care este potrivită pentru eliberarea impurităţilor şi a toxinelor. După folosire, tenul îşi va dezvălui aspectul sănătos şi strălucirea. Inspirată de tradiţiile ayurvedice, masca conţine:

 • cărbune de la poalele Munţilor Himalaya, cunoscut pentru că scoate impurităţile şi uleiurile în exces din piele;
 • frunze de ceai verde din Japonia, bogate în antioxidanţi şi catehine, care exfoliază eficient tenul;
 • ulei din arbore de ceai organic din Kenya – obţinut în cadrul programului Community Trade -, cunoscut pentru că ajută la menţinerea aspectului curat al tenului.

Efect: tenul este curăţat în profunzime, detoxifiat, aspectul porilor este minimizat şi rafinat, tenul rămâne catifelat şi strălucitor.

Hidratare – British Rose Fresh Plumping Mask

The Body Shop, British Rose

Al doilea membru 100% vegan al noi game de măşti pentru ten. Este masca potrivită pentru tenul care are nevoie să-i fie refăcut nivelul optim de hidratare pentru recăpătarea strălucirii. Ritualurile de îmbăiere europene au reprezentat sursa de inspiraţie a acestei măşti-gel revigorantă:

 • petale reale de trandafir şi esenţă de trandafiri culeşi manual din Anglia – reface rezervele de apă de care are nevoie tenul;
 • ulei de măceşe din Chile, bogat în Omega 3 şi 6 – ajută la tonifierea tenului;
 • aloe vera organică din Mexic, obţinută prin programul Community Trade – cunoscută pentru proprietăţile sale de calmare şi îngrijire a tenului.

Efect: tenul este hidratat şi se simte ultrafin, catifelat şi tonifiat.

Hrănire – Ethiopian Honey Deep Nourishing Mask

The Body Shop, Ethiopian Honey

Un produs 100% vegetarian, potrivită pentru tenul care necesită hidratare intensă, după care se va simţi fin şi catifelat. Inspirată de ritualurile africane de vindecare şi calmare, masca cu miere combină cele mai rafinate ingrediente naturale:

 • miere din Etiopia, prin programul Community Trade, bogată în nutrienţi ce refac nivelul de hidratare şi o reţin, reconfortând şi revigorând tenul;
 • ulei de marula din Namibia, prin programul Community Trade – un ulei light, presat la rece, care redă şi îmbunătăţeşte elasticitatea tenului;
 • ulei organic de măsline din Italia, prin programul Community Trade – bogat în Omega 9, sporeşte elasticitatea pielii şi previne uscarea ei.

Efect: tenul se simte intens hrănit, refăcut, suplu şi odihnit.

Iluminare – Chinese Gingseng & Rice Clarifying Polishing Mask

The Body Shop, Chinese Ginseng & Rice

Este produsul potrivit pentru un ten tern şi obosit, care are nevoie de un tratament intens. Această mască exfoliantă cremoasă reuneşte tradiţii chinezeşti şi ingrediente naturale provenite din nord-estul Asiei şi America Latină:

 • extract de ginseng din China – cunoscut pentru proprietăţile sale de tonifiere şi stimulare ce ajută la revitalizarea tenului;
 • extract de orez din China – folosit tradiţional pentru hidratarea şi iluminarea tenului;
 • ulei organic din seminţe de susan din Nicaragua, prin programul Community Trade – bogat în acid oleic şi linoleic pentru a catifela tenul.

Efect: tenul este radiant, revitalizat, catifelat, iar porii sunt minimizaţi.

Energizare – Amazonian Acai Energising Radiance Mask

The Body Shop, Amazonian Acai

Este produsul prin care se închide triunghiul de măşti 100% vegane. Dacă tenul are nevoie de o reîncărcare rapidă pentru a se elibera de semnele de oboseală şi stres, atunci “she’s the one”. Inspiraţia vine din ritualurile triburilor amazoniene, în compoziţie regăsindu-se ingrediente naturale din America de Sud:

 • extract din boabe de acai din Brazilia – bogat în antioxidanţi şi vitamina C, luptă împotriva semnelor de oboseală;
 • extract din seminţe de guarana din Brazilia – cunoscut pentru proprietăţile sale de energizare datorită concentraţiei de cafeină;
 • ulei de babassu organic din Brazilia, obţinut prin programul Community Trade – un ulei eficient ce netezeşte, catifelează şi revitalizează tenul.

Efect: tenul este revitalizat şi energizat, vizibil mai catifelat şi cu un plus de strălucire.

The Body Shop, Facial Mask Brush

Chiar dacă tratamentele de îngrijire le faci la domiciliu, poţi efectua aplicarea măştilor ca un adevărat expert, iar The Body Shop propune pensula pentru măşti faciale. Este “arma” ideală pentru o aplicare netedă, uniformă şi precisa.

Care ţi se par cele mai atractive măşti pentru ten?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.