Lola's Box

Când ne dorim o coafură elaborată, de cele mai multe ori mergem la coafor şi ne lăsăm pe mâna specialistului. Dar ce facem când trebuie să ieşim undeva, iar timpul ne presează? Gama de styling Keune Design este răspunsul, iar părul nostru va căpăta o formă de invidiat.

Keune DesignÎn viaţa oricărei femei există câteva lucruri pe care le consideră “must have” şi de care nu se poate lipsi. O poşetă neagră, un tricou alb, pantofii cu toc stiletto şi, bineînţeles, nelipsita “little black dress”. Din aceeaşi categorie trebuie să facă parte şi un set de produse de styling, de foarte bună calitate, cu care, în orice moment, să-şi poată aranja coafura ca şi cum ar fi fost la cel mai renumit hairstylist.

Şi dacă nu ştiţi ce să alegeţi, vă fac o recomandare: Keune Design. Versatile, produsele sunt concepute pentru orice tip de păr, pentru orice lungime a podoabei capilare şi, mai mult, sunt potrivite pentru orice tip de coafură. Nu vă trebuie decât curajul de a le folosi şi îndemânare pentru a pune în aplicare sfaturile unor specialişti de calibru.

Keune Design Texture Cream
Keune Design, Texture Cream (100 ml)
Design Texture Cream reprezintă soluţia pentru modelarea şi remodelarea oricărei coafuri. Este o cremă flexibilă, recomandată pentru păr scurt sau de lungime medie, ce permite definirea coafurii şi obţinerea celor mai creative forme şi texturi.

Cum se foloseşte:

  • Omogenizaţi o cantitate mică de produs în palme.
  • Aplicaţi produsul de la scalp până la vârfuri. Modelaţi părul cu degetele.

Keune Design, Press Wax (200 ml)Keune Design Press Wax
Design Press Wax este o ceară cu pulverizare, non uleioasă, ce oferă textura, corp şi definiţie oricărui tip de păr. Produsul poate fi aplicat atât pe scalp, cât şi pe lungimi şi are o finisare satinat-mată. Recomandată pentru părul scurt sau de lungime medie, este perfectă pentru o coafură de zi cu aspect nefinisat.

Cum se foloseşte:

  • Agitaţi flaconul înainte de folosire.
  • Pulverizaţi Press Wax pe părul uscat, de la o distanţă de 30 cm.
  • Coafaţi după dorinţă.

Keune Design, Blow Dry Spray (200 ml)Keune Design Blow Dry Spray
Design Blow Dry Spray facilitează finisarea impecabilă a coafurii şi protejează părul împotriva căldurii excesive degajată de echipamentele de coafare (placă, ondulator, uscător). Reduce timpul de uscare şi reprezintă o baza excelentă pentru coafurile speciale.

Cum se foloseşte:

  • Pulverizaţi cu generozitate produsul pe părul umed, proaspăt spălat.
  • Uscaţi părul şi coafaţi după dorinţă.
  • Puteţi folosi ulterior placa sau ondulatorul fără a degrada firul de păr.

Keune Design, Thickening Cream (200 ml)Keune Design Thickening Cream
Dacă părul tău are nevoie de formă şi volum pentru a străluci din nou, atunci Design Thickening Cream este soluţia. Adaugă corp, mişcare şi volum fabulos părului fin şi tern. Diametrul fibrei capilare este îngroşat şi, în plus, aceasta beneficiază de protecţie termică. Produsul este potrivit pentru orice tip de păr şi pentru orice lungime, în special pentru părul fin, subţire.

Cum se foloseşte:

  • Emulsionaţi, de la scalp până la vârfuri, o cantitate mică de produs pe părul umed, proaspăt spălat.
  • Coafaţi după dorinţă.

Cristina Roşca“Un păr sănătos, strălucitor şi cu volum reprezintă atributele feminităţii. Mă bucur că am găsit un produs care livrează toate cele trei ingrediente pentru un rezultat cu adevărat uimitor. Deja clientele mele sunt îndrăgostite de Thickening Cream.”

Cristina Roşca – brand educator, Academia Keune România

Cine este creatorul NEW FUNDAMENTALS?
Ilham Mestour
Gama NEW FUNDAMENTALS a fost dezvoltată împreună cu Ilham Mestour, global ambasador Keune. Cu o experienţă de aproape două decenii în industria fashion, Ilham a realizat editoriale şi coperte pentru reviste celebre pe mapamond, precum Vogue, Elle sau Harper’s Bazaar. Întreaga experienţă pe care a acumulat-o în cadrul showurilor de modă i-a permis să dezvolte noi produse de styling adaptate nevoilor coaforilor moderni, dar şi femeilor care pot obţine un look desprins de pe catwalk la salon sau chiar acasă. Conceptul şi realizarea coafurilor de podium pentru fashion showurile Gucci, Prada sau Louis Vuitton poartă semnătura lui Ilham Mestour.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.