Lola's Box

A parcurs cu paşi rapizi drumul de la top model la designer de succes. Astăzi, Paula Milea este unul dintre numele recunoscute pe scena modei româneşti.

Strong Woman by Paula MileaTânăra şi talentata creatoare, care îi are ca designeri preferaţi pe Dior, Chanel şi Lanvin, revine în atenţia publicului cu o nouă colecţie, care se adresează femeilor independente, capabile oricând să-şi ia viaţa în propriile mâini, dar care nu au uitat să-şi păstreze eleganţa şi rafinamentul. Colecţia Strong Woman vine să spargă tiparele şi să demonstreze încă o dată puterea femeilor independente de a se face remarcate în societate prin realizările lor, dar şi prin faptul că au devenit adevărate modele de stil.

Mihaela Rădulescu, Elena Udrea sau Camelia Şucu pot fi considerate oricând modele demne de urmat şi au constituit sursa de inspiraţie pentru colecţia Strong Woman by Paula Milea, care aduce în prim-plan femeia modernă, plină de încredere în propriile forţe, capabilă să strălucească în societate. Tendinţele propuse de Paula Milea pentru sezonul toamnă-iarnă sunt catifeaua, brocardul, dantela, pielea şi combinaţiile inedite între acestea.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.