Lola's Box

Pentru sărbătorile de iarnă, fiecare femeie trebuie să fie luminoasă şi strălucitoare precum o stea. Aşa că, pentru a ne îndeplini această dorinţă, MustaeV a pregătit mai multe Holiday Box, speciale pentru Crăciun. Eu am ales să vă vorbesc despre Star Light, Star Bright.

Dacă îi avem în beauty case, pigmenţii pot face adevărate minuni. Sunt printre cele mai versatile produse de machiaj pentru că pot fi folosiţi în diferite moduri. Şi nu trebuie să adaugi decât un praf pentru a schimba fardul de pleoape sau obraz, rujul sau chiar lacul de unghii. Şi dacă nu ştii ce nuanţă de pigment să alegi mai întâi, MustaeV a combinat cinci culori diferite – toate de succes în portofoliul brandului sud-coreean – într-un Holiday Box tocmai potrivit pentru Crăciun: Star Light, Star Bright.

Luminozitatea stelelor este adusă de pigmenţii Moonlight, disponibili în culori Champagne şi White. De partea cealaltă, strălucirea se datorează celor trei pigmenţi Starlight în nuanţe Pink, Opal şi Gold. Aproape că nu ştii pe care dintre cei cinci pigmenţi să-l alegi mai întâi. Ei bine, nici nu mai contează, pentru că setul Star Light, Star Bright reuneşte cele cinci nuanţe, iar preţul este unul atractiv. Dacă te atrage ideea de a avea acest Holiday Box, nu trebuie să stai prea mult pe gânduri pentru că oferta este disponibilă doar până pe 30 decembrie – şi doar online. Apoi ca prin minune, precum în Cenuşăreasa, se va evapora. 😊

Pigmenţii Starlight: Pink, Gold & Opal

Cei trei pigmenţi adaugă strălucire oricărui machiaj. Oferă aderenţă ridicată, sunt rezistenţi, iar microparticulele strălucitoare nu se strâng în riduri. Fiecare pigment se poate folosi individual sau se poate combina cu lip gloss, pudră, loţiune ori lac de unghii. În fond, de Crăciun nu poţi refuza un plus de strălucire.

Pigmenţii Moonlight: Champagne & White

Dacă vrei un plus de luminozitate pentru machiajul tău, setul Star Light, Star Bright propune pigmenţii Moonlight. Oferă aderenţă ridicată, rezistenţă şi microparticule care nu se adună în riduri. Se pot folosi ca fard de pleoape, dar se pot combina şi cu lip gloss sau pudră pentru accentuare.

Încă mă gândesc pe ce nuanţă să mizez pentru machiajul de Crăciun. Aşa că, dacă aveţi sugestii le primesc cu drag. Star Light sau Star Bright?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.