Lola's Box

Jeans rupţi, picăţele, suprapuneri de materiale, culorii vii sau negru omniprezent, forme şi tăieturi asimetrice. Pentru cei care vor o nebunie în vestimentaţia lor, care vor să fie curajoşi şi îndrăzneţi, Ciserom propune şosetele nepereche.

Din ce în ce mai des vedem băieţi care poartă papioane la vestimentaţii casual, tenişi sau bascheţi la costume ori curele cu catarame ce ies în evidenţă. În rândul fetelor întâlnim părul vopsit în roz sau mov, genţi de vinil cu forme sau cu modele tradiţionale româneşti. Dar ce faci când vrei să te remarci prin vestimentaţie, cum sună declaraţia ta de personalitate? Cel mai simplu este să încerci o pereche de şosete viu colorate, cu modele uşor de recunoscut.

Şosete nepereche Ciserom

Dar ce-ai spune de… Şosete desprecheate. 🙂 De la accidentala neatenţie matinală, combinaţia a doi ciorapi diferiţi s-a transformat într-o declaraţie de maximă cutezanţă. Personalitate, curaj, simţ estetic. Pentru somnoroşii treziţi prea brusc poate fi un accident, pentru alţii a devenit un brand personal. Dacă le preferi în pereche sau în asocieri îndrăzneţe, ideile le poţi întâlni în magazinul online Ciserom. Fii pregătit(ă) pentru modele cu imprimeuri, în culori puternice sau cu geometrii deosebite.

Şosete flauşate & cafea

Şosetele nepereche, aşa cum le propune Ciserom, vin să completeze o ţinută în care şi tenişii sunt parcă desperecheaţi. Nu de puţine ori, tinerii – şi nu numai – poartă un pantof de o culoare şi unul de altă culoare. Eşarfa, tunsoarea, machiajul şi brăţările numeroase completează stilul asimetric, nu mereu asortat, dar capabil să atragă priviri curioase. Filosofia vestimentaţiei a trecut de la “out of the box” la “there is no box”.

Sneakers Asics

Aşa că, într-un mediu tot mai agitat, stilul nonşalant vine să balanseze vizual încrâncenarea celor care îl poartă. Fie că ne plac asimetriile duse până la şosetele desperecheate sau este doar o întâmplare matinală repetitivă, Ciserom ne spune că suntem în tendinţe.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.