Lola's Box

Sunt genul de om căruia îi place să ofere cadouri şi, bineînţeles, să şi primească. Aşa că, atunci când la uşa mea a apărut curierul cu o cutie din partea iLUX, nu îmi mai încăpeam în piele de bucurie.

Leapşa iLUXDupă ce a trecut bucuria iniţială, a urmat întrebarea firească: oare ce o fi înăuntru? Cu o curiozitate pentru care m-ar fi invidiat şi juniorul familiei, am deschis cutia şi am început să sap printre micile S-uri de poliester expandat (ştiţi voi, acela care se foloseşte pentru protecţia obiectelor delicate). Într-un final am găsit ceva moale: o şosetă de Moş Crăciun, care are avea înăuntru ciocolată şi un mesaj de la iLUX.

Am fost invitată sa particip la o leapşă a bloggerilor, iniţiată de iLUX. Tot ce trebuia să fac era să pun în şosetă ceva dulce şi să o dau mai departe către un alt blogger. Şi la cine m-am gândit din start? La Alina, cea care stă în blocul vecin şi care iubeşte deopotrivă ciocolata şi surprizele.

This slideshow requires JavaScript.

Planul meu iniţial era să mă duc la ea sub pretextul că am plecat de acasă fără chei, că băiatul cel mare şi soţul sunt fiecare la treburile lui, aşa că eram rămasă pe afară, unde vremea nu era tocmai cea mai prietenoasă. Doar că Alina a fost tare ocupată ieri: cumpărături, plimbarea lui Ukko von Milky (are un samoyed alb şi frumos), aşa că am rugat-o să treacă pe la mine că am ceva să îi spun, dar care nu se poate vorbi la telefon.

Când a intrat pe uşă, nu am pierdut timpul şi i-am pus în braţe şoseta. Ba, mai mult, am profitat şi de factorul-surpriză pentru că am avut timp să fac şi poze cu telefonul. 🙂 Dacă i-a plăcut “leapşa” de la iLUX? Sigur, pentru că nu m-am gândit doar la ea, ci şi la Ukko von Milky.

Facebook Comments

Related Posts

6 thoughts on “Şoseta călătoare a lui Moş Crăciun – «leapşa» iLUX

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.