Lola's Box

Roxana Nemeş, Sonia Trifan şi Deea Maxer
Roxana Nemeş, Sonia Trifan şi Deea Maxer

Prima zi a Bucharest Fashion Week a fost încheiată de colecţia Star by Sonia Trifan. Designerul ne-a dovedit, încă o dată, că fiecare prezentare a sa poate fi şi un show, nu doar o defilare a creaţiilor sale spectaculoase.

Ana Mardare
Ana Mardare

Respectând proporţiile, evenimentul a semănat cu defilările Victoria’s Secret pentru că nu ştiai la ce să te uiţi mai întâi: la violonistele frumoase, la Ana Mardare – o apariţie ca întotdeauna, cu o voce de înger -, la manechinele şi rochiile lor superbe sau la dansatoarele care au completat showul.

Dacă mai era nevoie de o surpriză, Sonia ne-a oferit-o prin prezenţa lui Florin Burescu, un tânăr designer de papioane, care cu această ocazie şi-a făcut intrarea şi pe segmentul ţinutelor bărbăteşti. Şi, pentru că prezentarea a avut loc pe 1 decembrie, colecţia a inclus, pe lângă Creaţie Florin Burescumireasa tradiţională – Deea Maxer a defilat în rochia albă -, şi o ţinută adaptată pentru Ziua Naţională a României: Roxana Nemeş a purtat o rochie roşie, cu vipuşcă tricoloră. Şi pentru a întregi prezentarea, Sonia a optat pentru coafuri hollywoodiene inspirate din moda anilor ’20, care au fost realizate de Elena Oseacă, în timp ce machiajul a fost realizat de Mariana Grindei.

Ţinutele destinate domnilor, semnate Florin Burescu, au fost realizate din bumbac, vâscoză şi lânoză, iar pentru decoraţiuni a folosit paiete.

Mai multe fotografii găsiţi aici şi aici.

credit foto: Filip Cristian

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.