Lola's Box

Pentru că tot este “sezonul” iubirii, dacă vrei să-ţi surprinzi partenerul cu o ieşire la restaurant, dar care să fie cu totul ieşită din comun, merită să faci o rezervare la SOFA World Cuisine. Pentru câteva minute – sau ore – veţi avea parte de o experienţă ce îmbină reţete, ingrediente şi tehnici de pregătire a dish-urilor ce aparţin unor culturi diverse.

SOFA World Cuisine, Anne Ampawn & Michele SerranoAles de Anne Ampawan şi Michele Serrano, meniul de primăvară-vară de la SOFA World Cuisine reprezintă un nou fel de a vedea mâncarea şi un mod de a descoperi bucuria pe care o aduce experimentarea unor culturi culinare exotice şi a unor ingrediente neaşteptate. Călătoria culinară ar începe în Orientul Extrem, acolo unde vă veţi putea întâlni cu mixul de arome care este atât de familiar Asiei şi care este întruchipat de Dim Sum. Este unul dintre cele mai spectaculoase preparate ale noului meniu şi credeţi-mă că va deveni şi favoritul vostru 🙂 – la mine este demult timp pe lista preferatelor.

SOFA World Cuisine, Dim Sum

SOFA World Cuisine, Mousee al Prosciutto

Din îndepărtata Asie, călătoria culinară vă va purta spre bucătăria italiană, una bogată şi savuroasă. Din meniul SOFA, cu siguranţă veţi fi atraşi de Mousee al Prosciutto, o transformare a aromei puternice a cărnii de porc într-un preparat delicat, în care textura fină pune în valoare ingredientele de calitate. Şi veţi remarca şi Pesto alla Trapanese, care, spre deosebire de clasicul pesto, combină ingrediente precum migdalele, ricotta şi roşiile cherry în baza de busuioc şi ulei de măsline. L-am gustat şi este bestial! 🙂

SOFA World Cuisine, Tajin

Seara voastră va continua cu o croazieră peste apele liniştite ale Mediteranei, în nordul Africii. Aici, influenţele locale se regăsesc în combinaţia de arome ce o veţi descoperi în Tajin. Vasul special din ceramică şi gustul citric sunt ideale pentru o experienţă culinară de vară. Dacă veţi închide ochii pentru o clipă, veţi avea impresia că vă aflaţi în Medina din Fes.

Iar periplul culinar de la SOFA World Cuisine ar fi incomplet dacă nu ar include şi gastronomia românească. Vă veţi întâlni cu un preparat vegetarian, pe care cu toţii l-am gustat şi l-am îndrăgit încă din copilărie: varza călită. Pe care o veţi descoperi altfel.

SOFA World Cuisine, tartar de ananas

SOFA World Cuisine, desert

SOFA World Cuisine, desert

Şi ce ar însemna o experienţă culinară fără un desert care să fie dulce precum dragostea din cuplu: de la prospeţimea tartarului de ananas la surprinzătorul tiramisu cu fructe sau la bogăţia aromelor din baclava. De sub soarele Italiei – vă aduceţi aminte filmul “Sub soarele Toscanei”? (dacă nu, merită să-l vedeţi) – vin vinurile propuse de Casa VITIS (membru al grupului ce deţine SOFA World Cuisine), care completează perfect gustul noilor preparate. Iar pentru serile de vară, recomandarea este The Independent Prosecco, care le va transforma în adevărate momente de răsfăţ.

SOFA World Cuisine, vinuri

SOFA World Cuisine, The Independent Prosecco

Decorat într-un stil minimalist, elegant, în care accentele de metal se completează perfect cu priveliştea amplă oferită de pereţii din sticlă, restaurantul SOFA World Cuisine te va face să te simţi în largul tău, răsfăţat(ă) alături de persoana iubită.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.