Lola's Box

Primăvara, toate ne dorim să revenim la forme frumoase, dar uneori, indiferent ce încercăm, rezultatele întârzie să apară. Silhouette – Centre de Slăbit şi Înfrumuseţare ne sare în ajutor şi ne propune pachete de tratament revoluţionare pentru slăbire în timp record.

TopLine, eveniment SIlhouetteFiecare dintre noi îşi doreşte un trup de invidiat, dar, mai mult decât orice altceva, vrem rezultate de durată. Pentru aceasta, Centrele de Slăbit şi Înfrumuseţare Silhouette vin, în această primăvară, cu combinaţii de tratamente medicale şi non-medicale de ultimă generaţie, iar rezultatele sunt garantate şi au o eficienţă sporită.

TopLine, eveniment SIlhouetteConcret… Pentru a slăbi suficient încât să ne permitem purtarea unor haine mai mici cu una-două măsuri, este suficientă o sigură şedinţă cu tratamentul medical non-invaziv Liposonix. Tratamentul foloseşte un aparat unic pe piaţa din România, care acţionează prin ultrasunete de înaltă intensitate focalizate (HIFU / high intensity focused ultrasounds) şi care distrug definitiv celulele adipoase de pe zona tratată.

TopLine, eveniment SIlhouettePentru un rezultat optim şi o detoxifiere a organismului, specialiştii Silhouette recomandă prevenirea formării de noi straturi de ţesut adipos, ceea ce se poare realiza prin procedurile specializate de drenaj limfatic. Astfel, sistemul revoluţionar de slăbire TechniSPA Advanced System de la Guinot remodelează silueta şi elimina celulită, cu rezultate vizibile încă din prima zi. Pielea devine netedă, întinsă şi catifelată, iar aspectul de “coajă de portocală” este eliminat până la dispariţie.

Tratamentele personalizate beneficiază de tot susţinerea necesară reuşitei: medicul centrului stabileşte un diagnostic clar şi concret, după care recomandă cea mai potrivită terapie pentru rezultate garantate şi de lungă durată.

TopLine, eveniment SIlhouettePe lângă faptul că sunt centrele de slăbit şi înfrumuseţare cu cea mai importantă investiţie tehnologică din România, Silhouette oferă şi servicii personalizate în funcţie de cerinţele fiecărui client. Produsele cosmetice profesionale cu formule inovatoare, aparatura ultraperformantă, supravegherea medicală pe tot parcursul terapiei şi personalul cu experienţă în domeniu fac şi ele parte din oferta Silhouette care garantează succesul tratamentelor.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.