Lola's Box

Beauty faceRidurile nu iartă pe nimeni şi apar mai devreme sau mai târziu. Pierderea elasticităţii tenului nostru poate fi amplificată şi de stresul la care este supusă piele din cauza razelor de soare. Aşa că, acum când razele soarelui sunt tot mai prezente în decorul zilnic, nu strică să folosim o cremă pentru rehidratare, dar care să aibă şi un factor de protecţie. Nu ar fi şi mai bine dacă ai avea patru produse într-unul singur?

Cu toate iubim vara pentru că razele soarelui ne răsfaţă şi nici o femeie nu uită să folosească o cremă cu factor de protecţie şi ochelari de soare. Dar, de-a lungul iernii şi la începutul primăverii, fiecare dintre noi ignoră avertismentele pe care ni le trimite soarele, chiar dacă puterea razelor este mult mai mică decât pe timpul verii.

Skeyndor CC Cream SPF30Pentru a intra în graţiile noastre, Skeyndor completează linia Natural Defence cu noua cremă CC antirid cu protecţie SPF 30, un produs creat pentru a răspunde mai multor cerinţe ale pielii. Cu o textură lejeră şi non-grasă, această cremă reprezintă soluţia ideală pentru a îmbogăţi tonicitatea pielii – în acelaşi timp, hrăneşte şi protejează pielea de agresiunea mediului înconjurător.

Noua cremă corectoare CC antirid cu SPF 30 se bazează pe cea mai avansată tehnologie pentru a îmbunătăţi aspectul pielii într-un mod mult mai profund decât BB Cream sau alte produse tradiţionale pentru culoare. Astfel, aspectul pielii este îmbogăţit, pentru că tenul în timp îmbătrâneşte, capătă un aspect mat, cenuşiu, obosit sau cu semne de roşeaţă.

CC Cream de la Skeyndor redă culoare tenului fără a se folosi pigmenţi în exces, lăsând pielea să arate perfect, fără a lăsa impresia de machiaj. În plus, factorul de protecţie SPF 30 apără tenul împotriva poluării şi agresiunilor din mediul înconjurător.

swatch Skeyndor CC Cream SPF30Pe scurt, crema CC de la Skeyndor poate fi considerată ca fiind patru produse într-unul singur:

  • – machiaj cu o tehnologie de corectare a culorii (cu ajutorul pigmenţilor naturali se reduc roşeaţa, petele, se redă luminozitatea);
  • – cremă hidratantă (conţine acid hialuronic care hidratează în profunzime tenul);
  • – cremă antirid (conţine extract de jambu şi vitamina C, care umplu ridurile şi cresc elasticitatea);
  • – cremă cu protecţie solară SPF 30.

* Produsul se prezintă în tub de 40 ml, în două nuanţe, în funcţie de fototipul de piele: deschis sau închis. Se recomandă tuturor tipurilor de ten. Nu conţine parabeni. Produs testat dermatologic.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Skeyndor CC Cream SPF30

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.