Lola's Box

Pentru această vară, MustaeV a lansat două noi produse – Silky Cotton Loose Powder (nuanţă 02 Baby Pink) şi Cheeky Chic Blush (Light Coral). Au trecut două luni de când le-am primit şi au fost testate intens, mai ales că le-am luat şi în concediu cu mine – pentru cazul că îmi doream un machiaj foarte discret.

Vara, oricât am dori să nu ne machiem, sunt situaţii în care un makeup minimalist este necesar. Şi pentru ca tenul nostru să se simtă cât mai bine, nu avem nevoie decât de o pudră şi un blush. Una-două pensule, un pic de imaginaţie şi suntem gata. Că mergem la muncă, că suntem în vacanţă sau că ieşim în oraş cu cei dragi.

Mergând pe acest principiu – minimum de makeup pe timpul verii -, în ultimele două luni am testat intens trei produse MustaeV: pudrele Silky Cotton Loose şi fardul de obraz Cheeky Chic. Una din pudre, cea în nuanţa 02 Baby Pink, şi blushul în nuanţă Light Coral, sunt apariţii noi în portofoliul brandului sud-coreean, motiv pentru care am fost şi mai curioasă de cum se comportă. Aşadar, iată impresiile Lolei… 😊

Silky Cotton Loose Powder (Translucent)

Cu particule minuscule şi luminoase, Silky Cotton Loose este o pudră translucidă, care se aplică uniform, fără probleme. Contribuie la menţinerea machiajului un timp îndelungat şi are darul de a evidenţia strălucirea naturală a pielii. După ce s-a aplicat fondul de ten pe piele, Silky Cotton Loose Powder se aplică într-un strat subţire, cu ajutorul unei pensule mari de pudră, iar machiajul este aproape gata. Dacă vă tentează să o folosiţi, recomandarea mea este ca la aplicare să vă concentraţi asupra zonei T – de-a lungul zilei, cât veţi purta machiajul, pudra va controla strălucirea şi excesul de sebum.

Şi, faţă de alte pudre, aceasta este gândită în aşa fel încât, la deschidere, să nu ne facă să părem lipsite de îndemânare. Cred că nu există femeie care, atunci când deschide o cutie de pudră, să nu scape nişte praf şi pe lângă. Ei bine, MustaeV a reuşit să găsească formula ambalajului, pentru ca noi să fim scutite de momente stânjenitoare. One more thing: finisajul este unul mat, foarte apropiate de natural, ceea ce dă impresia că nu aş purta deloc machiaj.

Silky Cotton Loose Powder (02 Baby Pink)

Este o variaţiune a pudrei de care v-am vorbit mai sus, singura diferenţă fiind nuanţa. Ca şi “sora” translucidă, şi această pudră păstrează machiajul proaspăt de-a lungul întregii zile, absoarbe excesul de sebum şi oferă tenului o senzaţie de hidratare, dar şi o finisare semimată. Foarte important, prin textura uşoară este genul de pudră care nu se acumulează în liniile fine şi riduri.

Pentru aplicare poţi folosi o pensulă mare sau poţi utiliza cu uşurinţă pămătuful de sub capac. Nuanţa 02 Baby Pink face ca tenul tău să capete o paloare foarte discretă, astfel încât să nu fie culoarea specifică pielii. Silky Cotton Loose Powder (Baby Pink) mi se pare foarte potrivită pentru zilele de vară, stă foarte bine pe piele, nu se aglomerează în cute şi lasă tenul să respire. Ca nuanţă, este potrivită dacă tenul nu ţi-a fost răsfăţat de soare cu un bronz accentuat.

Cheeky Chic Blush (Light Coral)

Vara aceasta, MustaeV a extins şi oferta de farduri pentru obraz, astfel că, pe lângă Floral Glow şi Odd Pink, lista cu blushuri s-a extins cu încă o nuanţă: Light Coral. Este nuanţa cu ajutorul căreia conferi puţină culoare obrajilor tăi, fiind un blush cu textură moale şi mătăsoasă, dar foarte rezistent la purtare. Are un sistem de binding prietenos cu pielea, pigmenţi uşori, astfel că texturizarea uşoară face ca pielea să nu se simtă uscată.

Pe de altă parte, pudra de control al sebumului şi pigmenţii de acoperire protejează culoarea blushului, care nu se schimbă din cauza factorilor externi – precum transpiraţia. Machiajul arată fresh şi viu de-a lungul întregi zile. Şi, dacă trebuie să purtăm makeup, acest lucru este foarte important în zilele toride precum cele de la acest început de august. În fond, cine nu-şi doreşte o finisare uşor mată, cu reflexe de piersică?

Concluzia mea? Sunt foarte bune, preţul este mai mult decât onorabil dacă ţinem cont de beneficii şi… Exceptând temperaturile excesiv de mari, se poate ca vara să mai stea pe la noi? Aş vrea să mai port şi Silky Cotton Loose Powder, şi Cheeky Chic Blush.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.