Lola's Box

Nu de puţine ori v-am dat un sfat pe care sper că îl puneţi şi în aplicare: purtaţi rochii. Şi pentru că vacanţa s-a terminat – sau, în cel mai bun caz, se apropie de final -, este timpul să treceţi la ţinute care să vă pună în evidenţă feminitatea.

Cum arată magazinul ideal pentru mine? Ei bine, trebuie să fie acela în care să găsesc (aproape) tot ceea ce îmi doresc, care să-mi placă, să mă simt confortabil şi să aibă… Da, aţi ghicit: o ofertă generoasă la rochii. Poate că unele dintre voi sunteţi împotriva a ceea ce vă spun, dar o rochie poate fi potrivită în orice moment, pentru orice situaţie.

Shop Amor - rochii S ARROWDacă suntem mămici sau avem nepoţei şi ieşim cu ei la plimbare, nimic nu ne împiedică să purtăm rochii, cu condiţia să fie modelul potrivit. Putem purta în parc? Fără îndoială, răspunsul este DA. Doar că trebuie aleasă o croială care să ne permită să ne simţim confortabil şi să ne putem mişca în voie. Fie o rochie lungă şi lejeră pe siluetă, fie una mai scurtă – atunci când şi silueta permite asemenea aroganţă. 🙂

Cum alegi cele mai potrivite rochii?

Shop Amor - Mon Cher, rochia împletităPentru un moment deosebit, care impune o ţinută specială, poţi încerca să porţi o rochie împletită. Fii sigură că vei atrage privirile curioşilor, vei culege numeroase aprecieri pozitive şi sigur ţi se va pune întrebarea magică “Dar de unde ai cumpărat-o?”. Însă va trebui să ai grijă cu acest gen de material pentru că este de ajuns un singur moment de neatenţie pentru ca împletitura să se prindă în ceva…

Shop Amor - rochii MissyŞi pentru că multe m-aţi întrebat cum aleg cele mai potrivite rochii, vă dezvăluit câteva ponturi pe care le folosesc cu succes:

  • Când optezi pentru un anumit model de rochie, gândeşte-te bine la ce anume o vei folosi, de locul în care o vei purta şi cu ce o vei accesoriza. Da, ni se poate întâmpla să găsim o rochie cu care să fie “dragoste la prima vedere”, dar impulsul de moment trece şi respectiva piesă “să îmbătrânească” pe umeraş.

Shop Amor - rochii S ARROW

  • Eu prefer rochii ale căror croieli sunt atemporale. Da, cu toate ne dorim să fim în tendinţe, dar… Când bugetul nu este nelimitat, investim sume importante în moda momentului, după care vom constata că dressingul ne este plin de rochii pe care nu le mai putem purta. Iar acest sfat este valabil şi pentru culori – cele clasice – negru, roşu, verde, albastru – s-au purtat mereu de-a lungul timpului.

Shop Amor - Missy, rochie scurtă, neagră

  • Întotdeauna să ai pregătită clasica şi totuşi mereu actuala “little black dress”. Iar una, poate chiar două rochii de seară sunt oricând binevenite în garderobă.

Întrebarea mea pentru tine: ce rochii îţi place să porţi?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.