Lola's Box

Se spune că primii şapte ani sunt cei mai complicaţi într-o relaţie. Dacă treci cu bine de ei, atunci poţi visa la mai mult. Dacă se respectă această regulă, SevenSins.ro a trecut de cea mai dificilă perioadă a sa în relaţia cu clientele sale.

Iulie a fost luna în care cel mai mare magazin online de lenjerie intimă din România a aniversat şapte ani. Şapte ani de când este deopotrivă provocator şi atrăgător pentru românce atunci când vine vorba de achiziţie de lenjerie intimă şi costume de baie. Încă de la lansare, SevenSins.ro a propus colecţii seducătoare, astfel încât, indiferent de context, doamnele şi domnişoarele să se simtă irezistibile şi încrezătoare.

SevenSins.ro, ambianţă

Seturi feminine din dantelă sau satin. Body-uri confortabile, dar mai ales incitante. Corsete îndrăzneţe. Cămăşi de noapte provocatoare sau enigmatice. Halate delicate şi misterioase. Aproape că nici nu contează ce idee năstruşnică îţi vine, pentru că la SevenSins vei găsi ceva potrivit printre cele peste 1.500 de piese de lenjerie intimă disponibile mereu în stoc. În cazul în care crezi că forma corpului tău este un impediment împotriva îndeplinirii fanteziilor, poţi sta liniştită pentru că gama de măsuri variată de la XS la 4XL.

SevenSins.ro, seturi lenjerie

Oricât de provocatoare ar fi o piesă de lenjerie intimă, calitatea materialului este importantă pentru că a ne face să ne simţim confortabil. Ei bine, piesele provocatoare propuse de SevenSins.ro sunt realizate din materiale delicate şi plăcute la atingere. Alese cu grijă, acestea au menirea de a pune în valoare feminitatea şi de a influenţa pozitiv starea de spirit.

Dacă aveţi îndoieli în privinţa îndrăznelii de care să dea dovadă lenjeria intimă pe care o doriţi, magazinul are o soluţie extrem de apreciază de cliente. TermoMetrul măsoară gradul de “îndrăzneală” al pieselor provocatoare. Mai mult, unele articole sunt însoţite şi de fotografii ale altor cliente care au comandat produsele respective. Aşa aveţi o imagine mai clară a modului în care respectiva piesă cade pe corp.

SevenSins.ro, ambianţă

În cei şapte ani de la deschidere, SevenSins.ro a vândut peste 150.000 de piese de lenjerie către 73.000 clienţi din toată ţara. Aşa că, dacă doriţi o reîmprospătare a garderobei de lenjerie intimă sau un costum de baie – încă este vară -, puteţi arunca o privire pe site. Sau, cu mult curaj, vizitaţi showroom-ul din Bucureşti.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.