Lola's Box

TAFT Perfect Flex, spumă modelatoareCu toate ne-am confruntat cu problemele pe care ni le ridică o coafură care nu rezistă o zi întreagă, îşi schimbă forma şi-şi pierde aspectul natural şi flexibil. Ei bine, noua gamă de styling de la TAFT ne scapă de toate aceste griji.

Când au creat noua gamă, specialiştii TAFT au luat drept model femeia activă, care are preocupări dinamice, care doreşte să arate perfect de-a lungul întregii zile, fără să fie nevoie să-şi aranjeze coafura. Aşa că au pus cap la cap informaţiile TAFT Perfect Flex, spray fixativacumulate, le-au combinat cu cercetările din laboratoare , iar rezultatul este Taft Perfect Flex cu elastină lichidă.

Prin crearea acestei formule speciale, coafura noastră se poate bucura de un grad ridicat de flexibilitate şi elasticitate – dacă avem şi un dram de noroc, perfecţiunea este a noastră -, iar părul este fixat timp de 24 de ore. Dar care este, de fapt, secretul magic?

Deja cunoscută în industria produselor de îngrijire a pielii pentru proprietăţile sale de a conferi elasticitate şi rezistenţă, elastina este utilizată acum într-o manieră inovatoare. În formula noii game de styling Taft Perfect Flex, elastina lichidă dă mai multă flexibilitate părului şi menţine aspectul natural şi forma coafurii. Parcă nici nu mai contează activităţile noastre cotidiene sau factorii de mediu.

Spumă modelatoare Taft Perfect Flex (200 ml, 13,19 lei)
Ideală pentru coafurile flexibile, spuma mizează pe formula cu elastină lichidă care protejează părul împotriva uscării şi nu îl încarcă. În plus, agenţii hidratanţi activi protejează termic podoaba capilară împotriva căldurii degajate de foehn. Are o textură ultracatifelată, uşoară, care nu întăreşte părul. Nivel de fixare 4.

Spray fixativ Taft Perfect Flex (250ml, 13,19 lei)
Reprezintă finisajul perfect pentru coafurile flexibile. Formula specială Taft protejează părul împotriva vântului şi a umidităţii şi acţionează ca un scut împotriva razelor UV. Conferă flexibilitate, nu întăreşte părul şi asigură o fixare ultraputernică, de până la 24 de ore. Este uşor de îndepărtat prin periere.

Dacă v-am stârnit curiozitatea, aflaţi că noua gamă Three Weather Taft Perfect Flex este disponibilă în magazine începând cu luna septembrie.

Facebook Comments

Related Posts

5 thoughts on “Septembrie ne aduce Three Weather Taft Perfect Flex

  1. Nu prea folosesc produse de styling pentru par…ocazional! Cred ca nu am nevoie sau pur si simplu nu imi place sa imi incarc parul meu des.pupici

    1. Eu trebuie sa folosesc, am un par foarte rebel si cret.Mereu trebuie sa am un fixativ in casa. Te invidiez pentru parul cuminte. 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.