Lola's Box

Dintotdeauna, timpul a fost duşmanul oamenilor, iar specialiştii în economie spun că timpul este cea mai preţioasă resursă pentru că nu are preţ şi nu poate fi recuperat. De peste un secol, Seiko măsoară timpul pentru noi, iar ceasurile japoneze sunt un reper al preciziei şi acurateţei.

Seiko, featuredDe când au fost inventate, ceasurile sunt un mijloc de a măsura timpul, dar şi un simbol al eleganţei. O bună perioadă de timp, ceasul a fost doar apanajul celor înstăriţi, fiind un simbol al stării sociale. Cu timpul, a devenit un accesoriu care este purtat de orice categorie socială, la orice vârstă, iar acum trăim era ceasurilor inteligente. Dar nu despre acestea vreau să vorbim.

This slideshow requires JavaScript.

Încă din copilărie m-au fascinat ceasurile bărbăteşti. Mi-aduc aminte că un unchi avea unul pe care îl purta cu mândrie la vestă, model vechi pe care îl prindea cu lanţul special de buzunar. Pentru copilul din mine, acela părea accesoriul suprem, aş fi dat orice să-l am. Dar nu a fost să fie… Anii au trecut, iar pasiunea mea pentru ceasuri bărbăteşti nu a trecut, astfel că, atunci când mi-am cumpărat primul meu orologiu, aceasta era un model Seiko electronic. Nu puţini erau cei care îmi spuneau că nu se potriveşte unei femei, dar mie îmi era foarte drag şi nu vroiam să renunţ la el.

De-a lungul timpului – măsurat implacabil de ceasurile pe care le-am purtat -, am avut alte câteva modele Seiko, unul dintre acestea fiind acum jucăria preferată a celui mic: “Mami, cu acesta măsor timpul maşinilor în cursă”. Şi pentru că cineva foarte drag va avea o aniversare specială în curând, m-am gândit să-i fac un cadou special: un ceas! Iar un pitic mi-a şoptit că şi-ar dori un model cronograf Seiko, aşa că am făcut “micile mele cercetări”. 🙂

This slideshow requires JavaScript.

După ce am căutat prin ofertele magazinelor fizice, dar şi a celor online, cea mai bună alegere mi s-a părut la CautCeas.ro. Nu am să vă spun ce model Seiko am ales, iar motivul este lesne de înţeles. Dar vă asigur că efectul “wow” va fi maxim.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.