Lola's Box

Secrete de StilSocial Chemistry Concept, Image Matters şi pantofica.ro organizează, pe data de 12 octombrie, seminarul “Secrete de Stil” cu Irina Markovits.

Organizat în ambianţa Vilei Casara, situată pe Calea Dorobanţilor 159, seminarul susţinut de Irina Markovits îşi propune să te transforme într-o femeie pregatită să aibă stil.

Fără nici o urmă de ironie, îţi vom explica şi îţi vom demonstra etapele pe care ar trebui să le urmezi pentru ca dimineţile tale să nu înceapă cu “N-am cu ce să mă îmbrac…!”.

Începem cu lucrurile fundamentale. De la Irina Markovits – consultant de stil şi personal shopper – vei afla cum faci o triere de garderobă ca la carte, ce piese vestimentare ar trebui să ai în dulap, care sunt criteriile de alegere ale acestora în funcţie de stil, siluetă şi tendinţe.

Şi, pentru ca vestimentaţia să fie completată de frumuseţe, vei afla de la un make-up artist, Ana Maria Marin, ce produse cosmetice şi de machiaj ar trebui să ai în trusa proprie de make-up şi care sunt tendinţele beauty pentru sezonul toamnă 2013.

Detalii organizatorice
Data: 12 octombrie 2013, ora 11.00
Locul: Casara Design (Calea Dorobanţilor nr. 159)
Taxa de participare: 99 lei; se achita în contul RO60INGB0000999903434504 (NDEVENTI CONCEPT SRL, CUI 30945979)

Despre organizatori
Social Chemistry Concept este organizator de evenimente de business, care şi-a propus să îmbine serviciile de socializare cu cele de dezvoltare personală. Ideea businessului se conturează în jurul motivaţiei umane de a se afla într-un proces de învăţare continuă şi al nevoii de socializare, ambele activităţi dorindu-se utile şi rezonabile pentru dezvoltarea socio-romantico-profesională.

Persoane de contact:
Mihaela Navrea
Telefon: 0755 296 233
e-mail: mihaela.navrea@socialchemistry.ro
Social Chemistry Concept

Irina Markovits
e-mail : office@imagematters.ro

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.