Lola's Box

La ora la care scriu aceste rânduri, vremea de afară ar da de înţeles că mai degrabă vine vacanţa de iarnă, nu că mai aveam trei săptămâni – şi ceva mărunţiş – din cea de vară. Dar este clar că a venit momentul să ne arhivăm amintirile de vacanţă, motiv pentru care PANDORA vine cu talismane prin care să rememorăm zilele de concediu.

PANDORA, pre-Autumn 2015, SailingInspirate de călătoriile celor care le poartă, talismanele PANDORA reprezintă atracţii turistice emblematice, suveniruri dragi, steaguri în culori vii. Realizate din argint 925, bijuteriile sunt împodobite cu email colorat sau cu pietre de zirconiu cubic, aplicate manual.

PANDORA, pre-Autumn 2015, Get AwayPentru cei care s-au plimbat prin Europa, una dintre cele mai îndrăgite destinaţii – aproape că nici nu contează anotimpul – este romanticul Paris, de unde se pot trimite nenumărate cărţi poştale. Dar parcă nici una nu este atât de frumoasă precum cea cu celebrul Tour Eiffel, mai ales dacă are şi mesaje gravate precum “Wish you were here” şi “Bonjur”.

This slideshow requires JavaScript.

Fiecare talisman poate fi folosit în orice combinaţie pe brăţara ta PANDORA – imediat te vei transforma într-un narator care călătoreşte în jurul mapamondului. Nu lipsesc talismanele din argint 925 şi email în formă de inimă, cele cu steagurile destinaţiilor în care ai fost sau pe care îţi doreşti să le vizitezi – cu cât mai curând, cu atât mai bine 🙂 . Iar dacă ai o ţară de care te simţi atrasă în mod profund, steagul acesteia îl poţi purta mereu pe brăţară.

PANDORA, pre-Autumn 2015, America de SudŞi pentru că se spune că o imagine face cât o mie de cuvinte, PANDORA ne propune şi simpaticul talisman în formă de aparat foto, decorat cu email negru şi pietre strălucitoare. Acum mai bine de 2.300 de ani, Aristotel a fost primul care a spus că Pământul este rotund, iar globul pământesc a devenit simbolul celor pasionaţi de călătorii, motiv pentru care poţi alege un charm împodobit cu o piatră în formă de inimă şi cuvintele “All around the world”. Îţi va aminti de vacanţe şi te va face să vei să descoperi locuri noi.

PANDORA, pre-Autumn 2015, I Want To TravelPANDORA nu a uitat nici animalele de companie favorite, cele pe care uneori le lăsăm acasă atunci când călătorim. Poţi rezista unei pisicuţe simpatice sau unui câine jucăuş? Finisate manual, aceste bijuterii din argint 925 pot reprezenta un omagiu adus prietenului tău drag. Sau le poţi oferi unei iubitoare de animale, ca simbol al afecţiunii pentru pufoşenii.

PANDORA, pre-Autumn 2015, I Love My PetCum păstrăm amintirile din vacanţă?

Facebook Comments

Related Posts

6 thoughts on “Se termină vacanţa? Amintirile le păstrezi cu PANDORA

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.