Lola's Box

Fără îndoială, love is in the air. Şi trebuie să fie mereu, pentru ca voi să aveţi poveşti de dragoste frumoase. Iar dacă nu le aveţi, trebuie să le scrieţi voi, să fiţi proprii scenarişti, iar PANDORA vă poate ajuta ca aceste poveşti să fie memorabile.

PANDORA, Valentine's 2015, ClassicCu motiv sau nu, dragostea trebuie celebrată în orice anotimp. Dacă există şi o sărbătoare în calendar, atunci cu atât mai bine, indiferent că se numeşte Valentine’s Day – în varianta importantă de la americani – sau Dragobete, aşa cum este cunoscută în tradiţiile româneşti. De aceste sărbători – şi nu numai -, fiecare dintre noi se manifestă diferit, în funcţie de propria personalitate, iar modurile de exprimare a sentimentelor sunt dintre cele mai diverse. Dar, orice ar fi, amintirile frumoase rămân şi le păstrăm cu drag în viaţa noastră.

PANDORA, Valentine's 2015, Love MessageCând vine vorba de o poveste de dragoste – căci nimic nu este mai intim decât dragostea adevărată -, parcă nimic nu simbolizează mai frumos acest sentiment sublim decât o bijuterie. Iar PANDORA rămâne maestrul bijuteriilor finisate manual, create din materiale veritabile şi înnobilate de pietre strălucitoare. Pentru că le alegi în funcţie de stilul tău şi personalitatea ta, creaţiile casei daneze sunt amintiri ce rămân pentru totdeauna, sunt poveşti memorabile. Cu multă iubire.

PANDORA, Valentine's 2015, ClassicInspirată de poveşti de dragoste şi legende, noua colecţie PANDORA pentru Valentine’s Day – pandantive, inele şi brăţări din argint 925, cu zirconiu cubic strălucitor – reprezintă expresia devotamentului şi a afecţiunii. Noua serie “Love” surprinde perfect spiritul acestei ocazii, cu bijuterii cu un font special creat, cu pietre de zirconiu cubic şi litera “o” sub forma unei inimi. Parcă nici nu mai contează unde vei sărbători dragostea. Va fi suficient să priveşti bijuteria, iar povestea ta va fi spusă într-un singur cuvânt.

PANDORA, Valentine's 2015, inelePentru noi, femeile, inelul este, prin definiţie, emoţia dincolo de cuvinte. Simbol al unităţii şi al iubirii, cercul neîntrerupt capătă o nouă dimensiune de Valentine’s Day, odată cu colecţia de inele suprapuse, care pot fi purtate pentru un look personalizat. Inimile sunt omniprezente în designul inelelor, dar, fără îndoială, piesa de rezistenţă mi se pare XOXO, un model dantelat ce este împodobit cu zirconiu cubic.

PANDORA, Valentine's 2015, Neon XOXOIar când vorbim de PANDORA este imposibil să nu ne gândim la renumitele brăţări şi la numeroasele talismane care le împodobesc. Acum este momentul în care îţi poţi completa colecţia de talismane cu unele romantice, cu inimi de aur sau argint. Aş putea să te ispitesc mult şi bine, dar nu-ţi voi mai menţiona decât colierul cu inimi întrepătrunse, fără îndoială cel mai potrivit mod de a sărbători dragostea cu ocazia Valentine’s Day.

Facebook Comments

Related Posts

4 thoughts on “Scrie o poveste de dragoste memorabilă cu PANDORA

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.