Lola's Box

Două săptămâni trec rapid, aşa că nu pierde timpul şi înscrie-te la şcoala de beauty blogging L’Oreal Paris. Că te afli la început de drum sau ai deja ani de experienţă în blogosferă, cursurile vor fi cât se poate de utile.

Şcoala de Beauty Blogging L'Oreal ParisCum ar fi să ai şansa să urmezi un curs de stil cu Maurice Munteanu, editor de modă al revistei ELLE, una dintre cele mai renumite publicaţii dedicate industriei fashion? Sau unul de make-up cu Alexandru Abagiu, cel care de ani buni este make-up artist oficial L’Oreal Paris? Şi pentru că vloggingul câştigă tot mai mult teren, iar fotografia este cea care poate face mai mult decât 1.000 de cuvinte, şcoala de beauty blogging L’Oreal Paris a pregătit alte două cursuri de specialitate, cu Julia Karr (principal account manager Google US), respectiv cu Marta Popescu. Fiecare webinar în parte sau toate la un loc îţi pot fi extrem de utile ca blogger de beauty.

L'Oreal Paris, Alexandru AbagiuŞi ca orice cursuri, şi şcoala de beauty blogging L’Oreal Paris are şi premii care vi se pot părea mai mult decât interesante. Astfel, fiecare săptămână de webinar va avea o temă pe care cursanţii trebuie să realizeze cu ajutorul produselor L’Oreal Paris din kitul iniţial, iar profesorul va nota fiecare cursant şi va desemna un câştigător:

  • Styling (28 aprilie – 4 mai) / Maurice Munteanu / premiu săptămânal – participarea la un shooting de modă;
  • Make-up (5-11 mai) / Alex Abagiu / lecţie de make-up, personalizată, one to one la Beauty District;
  • Video (12-18 mai) / Julia Karr / voucher campanie Google AdWords;
  • Foto (20-25 mai) / Marta Popescu / o şedinţă foto de beauty în studio.

Maurice Munteanu, Mihai Dan ZarugŞi, ca orice competiţie, şcoala de beauty blogging L’Oreal Paris acordă un mare premiu:

  • Internship la revista ELLE;
  • Backstage alături de Alex Abagiu la o şedinţă foto pentru editorial de beauty;
  • Participarea la un training organizat de Google;
  • Smartphone Samsung Galaxy S6.
    Şi nu, nu este cu “sau”, ci toate sunt ale marii câştigătoare. 🙂

Aşadar, dragele mele, nu pierdeţi timpul! Înscrierile se încheie vineri, 24 aprilie, iar locurile la şcoala de beauty blogging L’Oreal Paris sunt limitate.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.