Lola's Box

Odată cu intrarea primăverii în drepturi depline, am simţit nevoie unei schimbări de look, dar, pentru că am păţit-o în trecut, nu aveam curajul să trec pragul oricărui salon. Aşa că, într-o bună zi, am primit cu mare bucurie invitaţia Keune.

Schimbare de look la KeuneSchimbare de look la KeuneCel mai recent contact al meu cu Keune a fost atunci când am iniţiat rubrica Fashion In High Size, ocazie cu care Cristina Roşca – brand educator Keune România – a fost cea care a dat formă părului meu. Iar “magia” ei a primit numeroase aprecieri pozitive, nu puţini fiind cei care m-au întrebat cine este responsabilă pentru “un styling atât de frumos”.

Schimbare de look la KeuneSchimbare de look la KeuneÎn mintea mea, nuanţa aleasă era un gri deschis, poate pentru că am foarte mult păr alb şi voiam să beneficiez de un “camuflaj” cât mai bun. Pe principiul “socoteală de acasă nu se potriveşte cu cea din târg”, Cristina m-a convins să renunţ la această idee pentru că este genul de nuanţă care m-ar îmbătrâni foarte mult. “Şi atunci ce facem?”, am întrebat eu. Mi-a arătat ce culoare mi s-ar potrivi dintre cele existente în nuanţatorul Keune şi am mers pe mâna ei.

Schimbare de look la KeuneSchimbare de look la KeuneDe aici a început “nebunia”. Întâi am trecut printr-o decolorare a părului pe lungimea firului de păr, urmată de spălat şi uscat, după care mi-a decolorat rădăcinile. În ciuda faptului că procedura este una agresivă, părul meu, la final, era mătăsos şi fără nici o urmă că ar fi ars. După cum v-am mai povestit, folosesc produsele Keune de ceva timp. Acum, cu toate procedurile necesare pentru schimbarea lookului, mi-au dovedit că sunt foarte bune şi merită investiţia.

Schimbare de look la KeuneSchimbare de look la KeuneDespre tratament ce aş putea spune? Pur şi simplu, a fost o după-amiază pe care aş vrea să o mai trăiesc ori de câte ori psihicul meu are nevoie de un imbold. Pe de-o parte, aş fi vrut să închid ochii şi să mă relaxez complet cât timp părul meu căpăta o nouă înfăţişare. Pe de altă parte, aş fi vrut să o urmăresc pe Cristina în acţiune, să văd cu câtă plăcere lucrează. Pasiunea de care dă dovadă este absolut fascinantă.

Schimbare de look la KeuneSchimbare de look la KeuneLa final, când m-am privit în oglindă, eram toată numai un zâmbet, semn că eram de-a dreptul încântată de cum arăta coafura mea. Aşa că, data viitoare când mai am gânduri de a-mi schimba lookul, cu siguranţă voi alege tot Keune.

Schimbare de look la Keune

Schimbare de look la Keune

Facebook Comments

Related Posts

5 thoughts on “Schimbare de look la Keune

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.