Lola's Box

Nu v-am ascuns niciodată că sunt de-a dreptul îndrăgostită de bijuteriile PANDORA. Şi oricât ai încerca să nu te mai laşi impresionată de creaţiile brandului danez, bijutierii scot noi creaţii şi noi reinterpretări care te fac să suspini şi să-ţi doreşti noi talismane PANDORA ESSENCE. Of… 🙂

Ceea ce mi-a plăcut de la început la bijuteriile PANDORA a fost faptul că îţi poţi personaliza colecţia în funcţie de valorile care te definesc. Astfel, orice femeie nu riscă să poarte bijuteriile şi să fie pusă în situaţia ca întreaga sa combinaţie să fie replicată 100%. Pentru că, nu-i aşa?, fiecare ne dorim să avem ceva unic, de care să fim mândre şi pe care să le purtăm cu drag.

PANDORA ESSENCE, talismane toamnă 2015Pentru această toamnă, colecţia PANDORA ESSENCE vine cu şapte talismane noi care transmit valorile fundamentale care ne definesc existenţa şi pe care le putem exprima în stilul nostru personal. Dacă ar fi să caracterizez stilul brăţărilor şi al charmurilor într-un singur cuvânt, atunci, fără îndoială, acesta ar fi rafinament. So, ladies… În cadrul colecţiei de toamnă 2015 veţi descoperi noi interpretări ale talismanelor ce simbolizează Iubirea, Prietenia şi Grija. Nu am nici cea mai mică urmă de îndoială că nu vă doriţi ca aceste valori să se regăsească în legăturile emoţionale din vieţile voastre.

PANDORA ESSENCE, talismane toamnă 2015Demnitate. O valoare pe care nu trebuie să o uităm sau să o ignorăm, indiferent de situaţie, este reprezentată de un talisman cu centrul din argint 925, ce încorporează o luminoasă perlă de cultură de apă dulce, o emblemă a eleganţei şi a liniştii. Alte trei talismane simbolizează frumuseţea interioară şi credinţa: cu nuanţele sale de albastru profund şi violet, talismanul Spiritualitate multifaţetat din cristal reprezintă căutarea unei înţelegeri superioare şi a păcii interioare.

PANDORA ESSENCE, talismane toamnă 2015Talismanul Sensibilitate este chintesenţa feminităţii în colecţia PANDORA ESSENCE, cu nuanţe vibrante de roz, şi înfăţişează o piatră faţetată din zirconiu cubic care reprezintă latura sensibilă a fiecărei femei. Iar dacă vrei să acorzi o recunoaştere surselor tale de inspiraţie, talismanul Creativitate este realizat dintr-un cristal verde intens, care întruchipează aventura şi reînnoirea.

Natura, sursă de inspiraţie pentru colecţia de toamnă

PANDORA, colecţie toamnă MAJESTICPoveştile care ne-au înseninat copilăria începeau cu “A fost odată ca niciodată, că de nu ar fi nu s-ar povesti”. Natura şi trendul heraldic au reprezentat şi sursa de inspiraţie pentru colecţia de toamnă 2015, în care regatul fermecat este adus la viaţă prin reinterpretarea unor simboluri străvechi. Teme precum flora, fauna, frunzişul şi penajul sunt reimaginate în bijuterii din argint 925 şi aur de 14k, împodobite cu pietre strălucitoare şi detalii filigranate, realizate manual.

Vedeta acestui sezon este seria Pene Maiestuoase, care explorează esenţa spiritului estetic PANDORA şi stilurile din colecţiile precedente, pentru a crea o nouă fluiditate stilistică, inspirată de aripile impunătoare şi de simbolismul păsării Phoenix. Realizate din argint 925 ce este împodobit cu pietre pavé sclipitoare, penele maiestuoase ale păsării de foc prind viaţă în talismanele, cerceii, inelul şi pandantivul PANDORA.

PANDORA, colecţie toamnă MAJESTICDând senzaţia unor comori moştenite, noua serie Eleganţă Atemporală este inspirată de bijuteriile de familie. Tăieturile clasice ale pietrelor combinate cu tehnicile inovatoare ale meşteşugului transmit un farmec vintage. Purtate la ţinute de zi sau de seară, aceste piese rafinate conferă o notă de glamour, completând un stil feminin şi senzual.

Deci, puteţi spune că nu vă îndrăgostiţi de ele? 🙂

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.