Lola's Box

Doamnelor, ne aşteaptă o vară dificilă. Soţii, iubiţii, partenerii noştri vor fi stăpâniţi de pasiunea pentru fotbal şi, mai mult, atenţia le va fi captată şi de braziliencele din tribune. Aşa că trebuie să lansăm o contraofensivă prin care să-i facem să uite de televizor, fotbal, brazilience… Iar Top Line Europa ne oferă cea mai bună “armă”!

OPI Brazil, colecţieÎnceputul primăverii a adus lansarea pe piaţa din România a lacurilor de unghii OPI Brazil. Sambaaaaaaaa!!!!! Da, chiar aşa sunt nuanţele, par că sunt venite direct de pe plaja Copacabana cu nisipul ei fin, cu valurile spectaculoase ale Atlanticului. Culori care, instantaneu, îţi aduc un pic de bucurie în suflet, numai bine în aceste zile mohorâte de martie – nu cumva ploaia trebuia să fie mai prin februarie, iar acum să ne bucurăm de razele soarelui? 🙁

OPI Brazil Beach SandiesDintre seturile de patru lacuri de unghii, atenţia mi-a fost atrasă de unul special. Din cvartetul de nuanţe, privire s-a îndreptat instantaneu spre un verde smarald. “Parcă ar fi desprinsă din jungla amazoniană”, mi-am spus şi curiozitatea m-a împins să citesc denumirile originale ale celor patru culori. Next Stop…The Bikini Zone. Kiss Me I’a Brazilian. AmazON… AmazOFF. Where Did Suzi’s Man-go? Sună bine, nu?

OPI Brazil CopacaBabiesPersonal, iubesc culorile vii şi sunt adepta unghiilor care strălucesc, care ies în evidenţă şi nu se pierd în anonimat. La evenimentul de lansare al gamei OPI Brazil am putut testa noile culori, drept pentru care am optat pentru RED HOT RIO, un roşu intens pe care nu ai cum să-l treci cu vederea. Şi-mi place că lacul de unghii s-a menţinut intact, fără a lua aspectul de ciobire, păstrându-şi şi strălucirea de manichiura proaspătă.

Red Hot Red OPI BrazilPS: În caz că nu aţi aflat, vara 2014 înseamnă Cupă Mondială de fotbal. Şi este în Brazilia. 🙂

Facebook Comments

Related Posts

4 thoughts on “Samba do (OPI) Brazil

  1. Si mie tot la AmazON… AmazOFF mi-au fugit ochii 😀 Iar din primul set imi plac ultimele 2, albastru si galben, nu le vad bine denumirile.

    1. Albastru este What’s a Little Rain Forest?, iar galben este You’re So Flippy Floppy

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.