Lola's Box

În momentele de joacă, pot interveni incidente neplăcute care se lasă cu zgârieturi, băşici, mici răni. Un plasture este mereu binevenit pentru protecţia locului respectiv. Salvequick, primul brand de plasturi ambalaţi individual din Europa, este de acum disponibil în România şi nu trebuie să lipsească din kitul de intervenţie.

Plasturii îi găsim pe aproape toate drumurile: în farmacii, diferite marketuri (la standul de cosmetice), drogherii sau magazinele de bloc. Chiar şi în mijloacele de transport în comun. Ştiţi voi, la vânzătorii ambulanţi care îi dau “x” plasturi la un leu. Dar sunt toţi la fel de performanţi?

Salvequick coarda

La peste 60 de ani de la crearea şi lansarea în Europa a primului plasture ambalat individual, Salvequick este lider în domeniu, dar şi numele generic pentru plasturi în multe ţări. Cu o formă practică – în multe cazuri acţionează ca un strat suplimentar de piele -, produsul oferă soluţii pentru întreaga familie. Practic, Salvequick vine cu modele variate care pot acoperi o gamă largă de probleme: de la răni uşoare, tăieturi, la băşici sau bătături.

Salvequick Aqua Resist

  • Salvequik Aqua Resist sunt permeabili la aer, dar rezistenţi la apă şi murdărie, au o aderenţă bună şi sunt flexibili.
  • Salvequick Family Mix este un set pentru diferite nevoi, ce cuprinde plasturi rezistenţi la apă, textili, flexibili sau plasturi pentru piele sensibilă.
  • Salvequick Transparent Aloe se diferenţiază prin tamponul absorbant care conţine Aloe Vera, recunoscută pentru proprietăţile ei benefice.
  • Salvequick Kids aduce plasturi cu design special şi atractiv: Hello Kitty, Minions sau SpongeBob sunt doar câteva dintre modele disponibile.

Salvequick Transparent Aloe Vera

Plasturii sunt elastici, rezistenţi la apă şi realizaţi în conformitate cu ultimele studii în domeniu. În plus, produsele noi pentru îngrijirea picioarelor oferă confort maxim, lăsând pielea să respire. Salvequick Foot Care sunt realizaţi din material hidrocoloidal şi creează o pernă de susţinere, care protejează împotriva presiunii şi frecării şi grăbeşte vindecarea. Acest model poate fi utilizat atât pentru protecţie şi vindecare, cât şi preventiv.

Salvequick jocul cu mingea

Acum, că ştim cum stă treaba cu protecţia împotriva accidentelor de la locul de joacă. Nu rămâne decât să ne vedem de distracţie. Forţa de “intervenţie rapidă” se află mereu într-un colţ al genţii mele.

Scurtă istorie Salvequick

Salvequick Family Mix

Istoria brandului a luat naştere imediat după cel de-al Doilea Război Mondial. Fondatorul Christian Cederroth a realizat că multe dintre produsele utilizate în timpul conflagraţiei puteau fi utile şi în vreme de pace. Astfel, plasturii erau la fel de utili şi în spitale, şi în locuinţele private. Fără a avea cunoştinţele necesare pentru realizarea produselor, Cederroth a început să experimenteze într-un atelier din Aspudden (la sud de Stockholm). Ulterior, clădirea a devenit prima fabrică a companiei şi a primit numele de Salveplast, producând primul plasture în 1947.

Salvequick KidsUrmătoarea provocare a fost ambalajul. Fabricile concurente vindeau plasturii în fâşii lungi de ţesătură, ambalate manual, în plicuri deschise, neigienice şi deloc practice. Cedderoth a decis să dezvolte plasturi în dimensiuni mai mici, să fie impregnaţi cu o soluţie antiseptică şi ambalaţi individual. Plasturii erau realizaţi dintr-un material nou, sigilat termic şi protejat împotriva murdăriei, a bacteriilor şi a prafului. În 1953, compania a introdus Salvekvick – primii plasturi ambalaţi individual din Europa -, care ulterior şi-au schimbat denumirea în Salvequick.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.