Lola's Box

Unele unghii au nevoie de un tratament special pentru a fi arătoase şi prezentabile şi multe femei au încercat soluţii care mai de care mai năstruşnice. Ei bine, Maybelline NY vine cu un tratament care face diferenţa: Dr. Rescue.

Pentru ca modul în care arată unghiile noastre să fie sinonim cu perfecţiunea, fiecare dintre noi aplică şi un tratament de îngrijire. Este şi firesc, pentru că manichiura – ne place sau nu – afectează calitatea unghiilor. Şi cum nu purtăm prea mult aceeaşi manichiură, atunci şi noi avem partea noastră de vină.

Dr. RescuePentru că ne iubeşte şi vrea să ne facă viaţa mai uşoară, Maybelline NY aduce un tratament intens al unghiilor care să fie simplu şi distractiv pentru orice femeie. Concret, gama de produse Dr. Rescue include în primul rând o bază iluminatoare şi un balsam hrănitor. Cu ajutorul acestora, unghiile noastre vor fi mai strălucitoare, mai luminoase, dar vor beneficia şi de acele vitamine necesare pentru a fi rezistente.

Şi dacă acestea nu sunt de ajuns, gama Dr. Rescue include şi un top coat pentru volum, rezistenţă şi strălucire. Ce să mai… Avem tot ceea ce ne trebuie pentru ca unghiile să ne fie sănătoase, intens hrănite şi protejate. Dar iată care sunt cele patru ajutoare pentru unghiile noastre:

Dr. Rescue All in OneDr. Rescue All in One – tratament de unghii 3-în-1, care fortifică protejează şi oferă strălucire;

Dr. Rescue Gel EffectDr. Rescue Gel Effect – top coat cu efect de gel, care conferă ultrastrălucire şi ultrarezistenţă;

Dr. Rescue CC NailsDr. Rescue CC Nails – bază pentru manichiură, care protejează şi îmbunătăţeşte aspectul unghiilor;

Dr. Rescue Quick Dry DropsDr. Rescue Quick Dry Drop – lichid pentru uscarea rapidă a lacului de unghii.

Aşadar, dragele mele, ştim acum de unde vine salvarea pentru unghiile noastre. În plus, are şi titlul de Dr. 🙂 Unghiile vor fi hrănite din interior, vor fi întărite, aspectul se va îmbunătăţi, iar lacul de unghii se va usca rapid. Poţi să nu spui “Mulţumesc, Dr. Rescue!”?

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Salvarea pentru unghii vine de la Dr. Rescue

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.