Lola's Box

De-a lungul timpului, sacoul a intrat şi în ţinutele feminine şi a cunoscut diferite interpretări. Scurtat şi strâns pe corp, sacoul bolero are darul de a se preta la orice ţinută, astfel că nu trebuie să lipsească din nici o garderobă.

Bolero JadeCând spunem bolero, gândul ne zboară cel mai des la celebra lucrare a lui Maurice Ravel. Dar, pentru femei, bolero este şi termenul care defineşte o piesă de îmbrăcăminte, lungă până în talie, mulată pe corp şi care – de obicei – este deschisă în faţă.

This slideshow requires JavaScript.

Datorită croielii sale, sacoul bolero îl putem combina cu diferite alte piese de îmbrăcăminte: se poate purta cu o cămaşă şi jeans când ieşim şi cu prietenii, îl putem asorta cu un top şi o pereche de pantaloni pentru ţinuta office, după cum îl putem utiliza ca o completare a unei rochii de ocazie.

Cardigan Ralphie, dantelă neagrăVersatilitatea, un atu al sacoului bolero
Din punct de vedere al materialelor, sacoul bolero nu impune nici un fel de restricţii, totul depinzând de modul în care vrem să îl purtăm. Buzunarele pot exista, după cum pot să şi lipsească, iar mânecile pot fi lungi, trei sferturi sau scurte, totul depinzând de preferinţa celei care îl poartă, dar şi de anotimp sau de protocol.

This slideshow requires JavaScript.

Mergând pe principiul “omul gospodar îşi face vara sanie, iarna car”, nu ratez nici o ocazie de a-mi extinde garderoba, în special cu piese atemporale. Aşa că m-am gândit să-mi cumpăr un sacou bolero, iar unul din magazinele online la care am găsit modele care să-mi fie pe plac a fost Fashion Agenda. În plus, un alt aspect care m-a încântat a fost disponibilitatea măsurilor mari, astfel că îl face atractiv şi pentru femeile cu forme.

Sacou Traviata, albAşadar, dacă vreţi o piesă de îmbrăcăminte care să aibă darul de a vă scoate din anonimat, trebuie să purtaţi sacoul bolero. Prin croiala lui vă va evidenţia talia şi va da supleţe siluetei. Şi alegeţi culori ieşite din standarde. Cu cât nuanţele sunt mai vii, cu atât sacoul bolero este mai spectaculos.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.