Lola's Box

Chiar dacă vara se apropie de final – cel puţin din punct de vedere calendaristic -, soarele nu dă semne că ne iartă. Şi cât timp are de gând să ne pârjolească, vom mai putea merge la plajă. Dar, pentru ca pielea noastră să nu aibă de suferit, trebuie să ne protejăm, iar elmiplant ne vine în ajutor cu produse din gama SUN.

elmiplant sun, noutăţi

Ulei spray Omega Protect SPF 30 (24,3 lei)
Ulei spray Omega Protect SPF 30 (24,3 lei)

Destinate utilizării la plajă, produsele din gama elmiplant SUN au rolul de a proteja pielea contra efectelor nocive ale razelor solare, iar i. Cu texturi uşoare, fără a fi lipicioase sau grase, loţiunile şi uleiurile lasă pielea fină, o hidratează şi o protejează. Bazate pe extracte naturale – unt de shea, ulei de macadamia, ceai verde (toate 100% organice) -, formulele nu conţin parabeni şi asigură o îngrijire delicată şi prietenoasă.

În plus, noile produse din gama elmiplant SUN au fost testate dermatologic, iar formulele lor au fost studiate îndelung în laboratoarele de cercetare din România. Şi ambalajele au fost supuse unui facelift, în timp ce parfumul este mai fresh, pentru un plus de prospeţime.

Loţiune Tan & Protect SPF 20 (24,6 lei); Loţiune Tan & Protect SPF 30 (25,5 lei)
Loţiune Tan & Protect SPF 20 (24,6 lei); Loţiune Tan & Protect SPF 30 (25,5 lei)

Noul ulei spray Omega Protect SPF30 are la bază o formulă datorită căreia produsul este rapid absorbit în piele, fixând bronzul şi oferind o strălucire satinată. Noul produs este îmbogăţit cu ulei de macadamia 100% organic, ce ajută pielea să rămână suplă şi previne îmbătrânirea acesteia.

Complexul Omega este bogat în acizi graşi care hidratează eficient şi menţin bariera de protecţie naturală a pielii. Fără parabeni, testat dermatologic.

Datorită complexului Tan Boost, loţiunile Tan & Protect cu SPF 20 şi SPF 30 asigură o bronzare treptată şi naturală. Îmbogăţite cu unt de shea 100% organic – un excelent ingredient emolient -, produsele hidratează, catifelează şi protejează pielea natural împotriva razelor ultraviolete.

Loţiune protecţie pentru solară SPF20 (24,6 lei); Loţiune protecţie pentru solară SPF30 (25,5 lei)
Loţiune protecţie pentru solară SPF20 (24,6 lei); Loţiune protecţie pentru solară SPF30 (25,5 lei)

Complexul TAN-BOOST, bazat pe combinaţia unor activi naturali, accelerează procesul natural de bronzare şi prelungeşte durata acestuia, oferind pielii un aspect sănătos. Sistemul de protecţie UV fotostabil cu spectru larg de acţiune protejează pielea contra razelor nocive.

Noile loţiuni pentru protecţie solară cu SPF 20 şi SPF 30 – asemenea loţiunilor Tan & Protect – au o formulă îmbogăţită cu unt de shea 100% organic, un ingredient emolient ce hidratează, catifelează şi protejează pielea în mod natural împotriva radiaţiilor UV.

Sistemul de protecţie UV fotostabil are un spectru larg de acţiune. Formula noilor loţiuni este îmbogăţită cu vitamina E, iar complexul vegetal conţinut abundă în extracte din fructe de pădure, cu efect antioxidant puternic, ce formează un scut protector împotriva acţiunii dăunătoare a soarelui.

Gama elmiplant SUN mai conţine:

This slideshow requires JavaScript.

Cine a testat produsele elmiplant SUN? Cum vi se par?

Facebook Comments

Related Posts

6 thoughts on “Să ne bronzăm frumos cu elmiplant

    1. Si noi le-am folosit in week-end, baiatul meu cel mare a devenit mare fan al spray-ului. 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.