Lola's Box

Din 2011 încoace am trecut prin Honeysuckle, Tangerine Tango, Emerald, Radiant Orchid, Marsala, apoi Serenity şi Rose Quartz. În 2017, culoarea anului, aşa cum a fost desemnată de Pantone, este Greenery. Şi pentru că nuanţa nu trebuie să lipsească din beauty case, am ales 13 produse pe care le găsiţi în parfumeriile Douglas.

Revigorantă şi revitalizantă, nuanţa Greenery reprezintă simbolul unui nou început. O combinaţie de galben şi verde care evocă primele zile de primăvară, atunci când natura prinde viaţă şi redevine verde. Iar revenirea naturii la viaţă trebuie să se resimtă şi în culorile pe care le purtăm în machiaj, pe care le aducem în ritualurile noastre de wellbeing şi cu care ne întâlnim atunci când folosim un parfum.

ATKINSONS Posh On The Green

Culoarea sa este una dintre cele mai apropiate de Greenery. Posh On The Green este un tribut al celor mai verzi ingrediente britanice. De altfel, celebrul verde britanic a fost cântat şi de Tom Jones în faimosul său hit “Green grass of home”. Parte a The Contemporary Collection a casei ATKINSON, apa de parfum este destinată bărbaţilor, care te îmbie cu note de petit grain, coriandru, mentă, galbanum, muşcată roz, vetiver şi cedru. Preţ: 679 lei (100 ml).

Carven L’Eau de Toilette

Odată cu Carven Le Perfume, marca Carven şi-a făcut reintrarea în rândul caselor de parfumuri, sub conducerea lui Guillaume Henry. Deşi continuarea firească ar fi fost un produs mai intens, brandul a preferat o abordare mai light, întruchipată de Carven L’Eau de Toilette. Creaţia ce poartă semnătura lui Francis Kurkdjian este o explozie de note florale revigorante de mosc. Incandescentă şi diafană, apa de toaletă este sinonimă cu un val de prospețime, o explozie de feminitate pe un fundal catifelat, delicat. Preţ: 279 lei (50 ml).

Cremă pentru mâini eos

Spuneam că Greenery înseamnă revigorare? Ei bine, acest lucru este valabil şi pentru mâinile noastre, aşa că alegem tot un produs în culoarea anului: crema pentru mâini eos. Îmbogăţită cu unt de shea, vitamina E şi ulei de avocado, crema are un parfum delicat, iar aplicarea ei face ca pielea mâinilor să fie mai moale şi mai frumoasă. Preţ: 25 lei (44 ml).

Douglas Makeup, Hair & Nails

Mereu v-am recomandat produsele Douglas – indiferent că vorbim de gamele Makeup, Nails sau Hair -, aşa că am şi acum câteva recomandări din portofoliul de brand propriu al parfumeriilor germane. Aşadar, iată ce am ales în ton cu nuanţa Greenery:

  • fard pentru pleoape Douglas Makeup #11 – textura inovatoare captează lumina naturală şi oferă un ten catifelat şi neted; fardul mono oferă aspecte diferite între mat şi strălucitor, ce pot fi combinate între ele – preţ: 53 lei.
  • creion dermatograf Douglas Makeup #5 US Army – culoare pură, imaculată, intensă non stop; se aplică uşor şi evidenţiază conturul ochilor foarte simplu, într-o culoare intensă şi de durată – preţ: 29 lei.
  • lac de unghii Cameleon Spectral Green – dacă vrei ceva îndrăzneţ, care să te scoată din anonimat, trebuie să încerci lacul de unghii cu efect cameleon; vei fi admirată pentru luciul extraordinar al manichiurii tale – preţ: 33 lei (10 ml).
  • spray boost True Volume – primăvara vine cu un boost de energie, ceea ce primeşte şi părul nostru; True Volume Boost Spray conferă volum de lungă durată, înlesneşte coafarea şi fortifică părul de la interior – preţ: 45 lei (150 ml).

Douglas Home Spa Spirit of Asia

Parcă nimic nu reprezintă mai bine culoarea Greenery decât desişul pădurilor de bambus. Prin urmare, printre alegerile mele am inclus şi spuma de baie revitalizantă Spirit of Asia. Formula cu lapte de bambus şi ghimbir are proprietăţi de curăţare a pielii şi de menţinere a hidratării, învăluindu-te cu un parfum floral, citric. Preţ: 47 lei (500 ml).

Fard de pleoape lichid Giorgio Armani

Datorită acestui fard de pleoape lichid, Giorgio Armani Beauty schimbă radical regulile de machiaj – culorile vibrante pot fi suprapuse în combinaţii infinite. Cu ajutorul Eye Tint, machiajul ochilor poate avea un efect sofisticat sau unul natural. Formula sa combină puritatea unei pudre cu rezistenţa unui tuş cu textura unei creme, oferind rezistenţă de până la 16 ore. Alegerea mea este #5 Onyx. Preţ: 165 lei.

Creion jumbo de pleoape EVA GARDEN

Dacă filmele de acţiune îl aveau pe 007, colecţia de creioane jumbo pentru pleoape de la EVA GARDEN mizează anul acesta pe 334, cu nume de cod Forest Garden. Textura creionului asigură un rezultat rezistent la apă, care nu se întinde. Este moale, se aplică uşor, iar culoarea rămâne intensă după aplicare. Preţ: 103 lei.

Gel de curăţare Artemis Skin Balance

Când îl vezi, poţi spune că nu se potriveşte cu nuanţa aleasă de Pantone să reprezinte acest an? Spumos, gelul curăţă porii şi previne apariţia petelor. Formula uşoară contribuie la reducerea excesului de sebum – după utilizare, tenul rămâne unul delicat, matifiat şi radios. Preţ: 61,6 lei (150 ml).

Săpun de mâini Grace Cole

Grapefruit, lime şi mentă. Când pronunţi aceste trei fructe superfresh, îţi poate veni în minte altă culoare în afară de… Greenery? Dacă vrei să le oferi un răsfăţ sau ţi le simţi grele şi obosite, mâinile tale îţi vor mulţumi pentru întâlnirea cu săpunul Grace Cole. Preţ: 39 lei (500 ml).

The Merchant of Venice Nobil Homo

Am lăsat la final întâlnirea cu această apă de parfum. Notele citrice de lămâie se întrepătrund cu cele mediteraneene de salvie, iar rezultatul este Dalmatian Sage în care maiestatea vetiverului străbate prin notele lemnoase de cedru. Parfumul masculin rafinat este completat de decorul unic al sticlei de culoare verde. Preţ: 545 lei (100 ml).

Acum, trag cortina peste povestea cu reflexe Greenery, cu speranţa că primăvara va veni cât mai curând, iar natura va fi mai plină de viaţă.

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Să fie Greenery cu noroc: 13 produse de la Douglas în culoarea anului

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.