Lola's Box

Pentru a aniversa 15 ani de la deschidere Bucureşti Mall şi-a provocat clientele la un concurs, a cărei miză finală este câştigarea statutului de “Chipul Bucureşti Mall”. Aşa că, după ce s-au încheiat înscrierile, urmează faza votării.

Mai bine de 250 de cliente ale Bucureşti Mall s-au înscris în competiţia “Chipul Bucureşti Mall”, iar fotografiile acestora pot fi votate acum în aplicaţia de pe pagina Facebook. Până la 31 octombrie, concurentele trebuie să-şi convingă fanii să le voteze, astfel încât să prindă un loc în marea finală ce va avea loc pe 5 noiembrie. Atunci, în cadrul evenimentului care va marca 15 ani de București Mall, Cătălin Botezatu, Valentina Pelinel, Dana Săvuică şi Răzvan Ciobanu vor alege Chipul București Mall.

Chipul Bucureşti Mall - 15 ani

Finala “Chipul Bucureşti Mall” este pe 5 decembrie

Înscrierile în concurs s-au făcut până la 19 octombrie, pe baza fotografiilor realizate la Fashion Corner de la parterul centrului comercial, unde aspirantele la titlu au beneficiat şi de o sesiune gratuită de machiaj, marca Yves Rocher. A urmat şedința foto profesionistă, de asemenea gratuită, iar una dintre fotografii a fost încărcată în aplicaţia “Chipul București Mall” de pe Facebook, unde a poate fi accesată între 22 şi 31 octombrie. Pe lângă share-ul din partea concurentelor, care vor încerca să adune cât mai multe sufragii, fotografiile pot fi votate şi în incinta București Mall, pe tabletele speciale, cu aplicația instalată, aflate la dispoziţia clienţilor.

În urma votării, primele 15 clasate vor fi selectate şi premiate: cinci carduri Fidelicard cu 15.000 puncte (1.500 de lei) şi 10 carduri Fidelicard cu 5.000 puncte (500 de lei). Pe lângă concurente, şi cei care votează vor avea parte de cadouri-surpriză din partea magazinelor din Bucureşti Mall, printre parteneri numărându-se Yves Rocher, Gett’s, Sephora, Kenvelo, Cinema Cafe, Time Out, Steilmann, Tom Tailor.

Până la marea finală, aspirantele la “Chipul Bucureşti Mall” vor mai trece printr-un val de emoţii pentru că juriul format din Cătălin Botezatu, Valentina Pelinel, Dana Săvuică şi Răzvan Ciobanu va vota online pe data de 31 octombrie şi va alege cinci finaliste dintre cele 15 concurente. Pentru finaliste, Carmen Negoiță – cunoscutul fashion blogger – va concepe ţinute speciale, care vor fi create din piese vestimentare disponibile în magazinele din Bucureşti Mall şi care vor putea fi admirate la defilarea care va încheia concursul.

Marea câştigătoare va fi desemnată la 5 noiembrie, în cadrul unui eveniment high class, ai căror maeştrii de ceremonii vor fi Dani Oțil şi Răzvan Simion. În cadrul evenimentului, juriul va supune finalistele la diferite probe şi va alege câştigătoarea concursului “Chipul București Mall”, care va deveni – timp de un an – imaginea oficială a primului centru comercial modern din România. În plus, fericita câştigătoare va fi recompensată cu un contract în valoare de 5.000 de euro cu o agenţie profesionistă de modele şi cu o seară de vis alături de Bogdan Vlădău.

Care este prima ta amintire legată de Bucureşti Mall?

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Fetelor, Bucureşti Mall îşi alege noua imagine

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.