Lola's Box

Nu puţine sunt culturile în care forţa porneşte de la rădăcini. The Body Shop nu crede în vârstă, ci în puterea energiei pozitive. Pentru că, atunci când avem grijă de minte, corp şi suflet, vârsta este doar un număr. Iar toată această filosofie este susţinută acum de o nouă gamă skincare de înaltă performanţă pentru fermitate: Roots of Strength.

Ca de multe alte ori în trecut, The Body Shop mizează şi acum pe puterea naturii. Nu, nu vom întineri – ştiinţa nu a găsit încă trucul acesta 😊 -, dar vom putea arăta mai bine  şi mai fresh în ciuda trecerii anilor. Care este secretul noii game Roots of Strength? Este unul simplu şi cunoscut de foarte mult timp: ingrediente naturale şi medicina chinezească tradiţională. Gama este infuzată cu trei rădăcini puternice datorită cărora tenul capătă un aspect mai ferm: ghimbir, ginseng şi ghimpe pădureţ.

Extractul din rădăcină de ghimbir, obţinut din zona câmpiilor înverzite din Madagascar, este cunoscut pentru proprietăţile sale de reumplere. The Body Shop obţine acest extract în mod sustenabil de la o comunitate de fermieri ale cărei secrete agricole sunt transmise din generaţie în generaţie. Extractul din rădăcină de ginseng este obţinut din plante de la poalele munţilor din provincia Jilin (nord-estul Chinei) şi este cunoscut pentru proprietăţile sale de fermitate. Extractul din rădăcină de ghimpe pădureţ provine din pădurile europene de stejar sălbatic  şi este cunoscut pentru proprietăţile de stimulare. Fermierii locali culeg manual rădăcinile de ghimpe pentru The Body Shop.

  • Roots of Strength Firming Shaping Essence Lotion: cu putere de revigorare, este un pas esenţial după demachiere. Ajuta la pregătirea şi activarea tenului, combinând prospeţimea uşoară a apei cu confortul gelului hidratant. Preţ: 83 lei.
  • Roots of Strength Firming Shaping Serum: la bază are ingrediente naturale în proporţie de 99%, iar The Body Shop spune că există motive întemeiate pentru acel 1%. Serul aluneca uşor pe ten, astfel că acesta se simte mai hidratat şi arată mai catifelat, mai plin şi mai ferm. Preţ: 130 lei.
  • Roots of Strength Firming Shaping Cream: mătăsoasă, crema este bogată, dar uşoară. Totodată, nu lasă acea peliculă lipicioasă la aplicare. Are un parfum fresh, condimentat şi o formulă revigorantă care ajută tenul să arate mai ferm şi mai plin. Preţ: 115 lei.

Încă două produse Drops of Youth

În 2018, The Body Shop aducă încă două produse Drops of Youth ce redau tenului aspectul întinerit: Youth Bouncy Eye Mask (92 lei) şi Gentle Foaming Wash (68 lei). Ambele sunt îmbogăţite cu ingrediente inspirate din natură ce lasă pielea să se simtă refăcută. Crema pentru conturul ochilor are o formulă multifuncţională ce poate fi aplicată şi în timpul zilei, dar şi ca mască peste noapte. Infuzată cu floare de colţ din Alpii italieni, criste marine şi scaiul dracului de pe coasta Bretaniei, promite că tenul va arăta mai plin de viaţă şi mai sănătos.

Lip Juicers, inspirate din smoothies superfood

Pentru acele momente când vrem un strop de culoare pe buze, dar şi multă hidratare, The Body Shop ne propune noua gamă de balsamuri de buze Lip Juicers. Este suficient să deschizi capacul recipientului şi te vei simţi teleportată instantaneu în zilele de vară, cu fructe parfumate şi delicioase: de la acai şi coacăze la kiwi şi kale, dar fără a uita şi pepenii. Fiecare balsam este îmbogăţit cu unt de shea organic, provenit din Ghana prin programul Community Trade.

Aş trage cortina peste noutăţile pe care The Body Shop ni le aduce în ultima lună de iarnă. Dar ar fi păcat să nu menţionez şi cele şase nuanţe noi de fard de pleoape mono. Fără să exagerez, este cea mai explozivă gamă de nuanţe curcubeu. Au rezistenţă îndelungată la purtare şi pot fi mixate în funcţie de preferinţe în casetele dedicate. Aşadar… Cum vi se par toate aceste noutăţi?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.