Lola's Box

Ce se întâmplă dacă nu te demachiezi? Aceasta a fost întrebarea pe care am primit-o din partea NIVEA. Chiar aşa! Ce se întâmplă? Păi îţi spun eu: pe lângă faptul că îţi murdăreşti perna – un lucru absolut normal -, tenul tău va avea de suferit.

De ce are tenul de suferit? Răspunsul se regăseşte în faptul că machiajul şi impurităţile de peste zi se vor acumula în pori. Prin urmare, se vor genera efecte deloc plăcute pentru confortul nostru şi inestetice vizual: puncte negre, coşuri şi îmbătrânire prematură a tenului.

Apă micelară NIVEA - ten uscat, ten normal, ten sensibilPentru a nu mă confrunta cu aceste necazuri, dimineaţa şi seara am un ritual de îngrijire de la care nu mă abat niciodată. Îmi încep dimineaţa cu apa micelară NIVEA, care curăţă în profunzime impurităţile de peste noapte. Datorită tehnologiei micelare, loţiunea nu necesită clătire şi menţine echilibrul pielii. Micelele funcţionează ca un magnet: aplicate pe discheta de bumbac, ele atrag uleiurile şi machiajul, iar tenul rămâne hidratat. Ulterior aplic o cremă de zi, iar la final mă machiez.

Când vine seara, mă demachiez cu mare grijă, până când discul demachiant rămâne curat. De vreo doi ani, pentru îndepărtarea rimelului de pe ochi, eu folosesc demachiantul pentru ochi NIVEA Double Effect. Acesta îndepărtează cu maximă eficienţă chiar şi cel mai rezistent machiaj. Apoi folosesc o cremă anti-aging de noapte. Dacă vă încântă ideea apei micelare, puteţi alege formula potrivită pentru voi, pentru că produsul este disponibil în trei variante. Indiferent că este vorba de ten normal, ten sensibil sau ten uscat, preţul unei ape micelare este de 21,30 lei (400 ml).

Ziua sau noaptea, NIVEA Q10 Plus

Dacă nu avem grijă de tneul nostru, poate ajunge o... legumă
Dacă nu avem grijă de tneul nostru, poate ajunge o… legumă

După cum am menţionat anterior, crema nu lipseşte din ritualul meu de îngrijire, indiferent că este dimineaţă şi seară. Din acest motiv, vă pot face două recomandări de cremă anti-aging, care nu vă “întristează” cardul, dar care oferă beneficiile unei creme scumpe.

nivea-q10-plus-crema-de-zi-crema-de-noapteDimineaţa, pentru hidratare şi protecţie împotriva razelor UVA/UVB, intră în acţiunea crema antirid de zi NIVEA Q10 Plus, care previne apariţia semnelor îmbătrânirii, lăsând pielea fermă şi catifelată. Pentru seară vă recomand crema antirid de noapte NIVEA Q10 Plus, care reda tenului cantitatea optimă de coenzima Q10, unul din cei mai puternici agenţi activi necesari producţiei de energie. După doar patru săptămâni, veţi avea un ten vizibil mai catifelat, pregătit să câştige lupta cu ridurile. Fiecare cremă antirid costă 46,00 lei (50 ml).

Cam acestea sunt recomandările mele de azi. Voi ce ritual zilnic aveţi şi ce produse folosiţi?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.