Lola's Box

Când priveşti pentru prima dată colecţia 2014 de la Flormar – intitulată Color Madness -, îţi dai seama că numele este cât se poate de bine ales. Ceea ce ne propune brandul din Turcia este o adevărată nebunie de culori, cu nuanţe care mai de care mai spectaculoase, care ne permit să realizăm machiaje dintre cele mai diverse. Pentru orice moment al zilei şi pentru orice ocazie.

Flormar Missed in Heaven FB11Şi pentru că simţeam că ceva lipseşte din portfardul meu, m-am uitat printre culorile pentru pleoape şi am ales Missed in Heaven, un fard care este, după cum îi spune Flormar, din categoria Fusion Baked Eye Shadow. Nuanţa aceasta de mov chiar nu o aveam şi era ceva care îmi doream. 🙂

Flormar Missed in Heaven FB11După cum puteţi observa este un fard mov profund strălucitor, în care regăsim şi puţin negru, dar şi un mov deschis, nuanţe care pot să creeze machiaje şi tonuri diferite în funcţie de lumină. Am realizat swatchuri pentru a vă face o impresie asupra culorilor şi nuanţelor pe care le oferă monofardul.

Flormar Missed in Heaven FB11Per total, îmi place culoarea, o poţi folosi în orice anotimp, în orice lună, în orice zi şi la orice oră. Dacă ar fi să descriem fardul într-un singur cuvânt, atunci acesta ar fi versatil. Poţi realiza numeroase machiaje şi este ceva ce nu trebuie să lipsească din beauty case-ul nostru.

This slideshow requires JavaScript.

Dacă vă place culoarea, o găsiţi în magazinele Flormar sau în magazinul online la preţul de 39,00 lei.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Review Flormar Missed in Heaven FB11

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.