Lola's Box

Vara, aproape toate gândurile ne zboară la vacanţe, ne dorim să fim la mare, pe nisip sau la piscină. Şi pentru că vrem să fim asortate cu ţinuta de vacanţă, o manichiură influenţată de mare, plajă şi decorul piscinei. Aşa am descoperit lacul de unghii Black Dot (BD04) de la Flormar.

Flormar Black Dot BD04De când am văzut lacul de unghii, culoarea lui m-a făcut să îl asociez cu nuanţa pe care o are apa din bazin. Albastrul pe care l-am purtat pe degete este cât se poate de potrivit pentru vacanţele de vară pentru că, fiind o nuanţă deschisă, contrastează foarte bine cu pielea după ce aceasta este bronzată de razele soarelui.

Flormar Black Dot BD04Îmi plac foarte mult manichiurile cu bulinuţe, dar niciodată nu am excelat la capitolul răbdare şi meticulozitate pentru a face nenumărate puncte pe oja de bază. Sincer, le-am invidiat deseori pe cel care au avut nervii necesari pentru a reuşi asemenea “picturi”. Ei bine, cu Flormar Black Dot am putut să-mi îndeplinesc această dorinţă, datorită lacului de unghii care conţine particulele de culoare neagră.

Flormar Black Dot BD04Am aplicat două straturi pentru ca manichiura să arate cât mai bine, dar a fost suficient pentru că luciul natural al lacului nu a mai impus şi definitivarea cu top coat. Cât despre rezistenţa ojei pe unghii, vă pot spune că mi-am făcut manichiura joi şi astăzi, după patru zile, se menţine mai mult decât onorabil, în condiţiile în care mi-am petrecut week-endul la piscină.

This slideshow requires JavaScript.

Dacă vă place culoarea, o puteţi cumpăra dintr-unul dintre cele peste 15 magazine Flormar deschise în centrele comerciale. Dacă nu aveţi nici un magazin (fizic) în apropiere, vă puteţi comanda lacul de unghii – bineînţeles, şi alte produse – din magazinul online Flormar Cosmetics.

Facebook Comments

Related Posts

4 thoughts on “Review Flormar Black Dot BD04

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.