Lola's Box

Nici o femeie nu poate spune că are părul perfect. Din diferite motive, firul de păr are nevoie de o intervenţie specială pentru a fi reparat, chiar dacă totul pare în regulă la suprafaţă. Pentru acest lucru a apărut GLISS Serum Deep Repair.

Deseori, ne privim firul de păr şi avem convingerea că totul este în regulă cu podoaba capilară. Dar, dacă ne uităm cu mai mare atenţie, putem constata că, în profunzime, lucrurile nu sunt chiar aşa roz. 🙂 La fel este şi dacă avem un fir de păr aspru sau dacă “ne bucurăm” de căderea părului. Ei bine, pentru toate acestea avem nevoie de un produs care să ne ofere repararea firului în profunzime.

GLISS Serum Deep Repair, visualNoul GLISS Serum Deep Repair acţionează intens asupra structurii firului de păr, având microsubstanţe nutritive care pătrund în profunzime, până la 10 straturi . Părul degradat şi aspru va fi revitalizat, căpătând strălucire şi supleţe după numai o săptămână, graţie unui complex inovator de aminoacizi şi proteine.

Părul puternic degradat şi uscat are nevoie de o doză mare de îngrijire. Orice tratament, pentru a fi eficient, trebuie să penetreze în profunzime structura firului de păr. De aceea, GLISS a dezvoltat o nouă gamă de îngrijire a părului care îndeplineşte această funcţie, mulţumită unei tehnologii inovatoare şi a serului cu aminoproteine, componente regăsite în mod normal în firul de păr sănătos. Atunci când este deteriorat, părul pierde aminoproteine, iar gama GLISS Serum Deep Repair a fost concepută cu scopul de a compensa aceste pierderi.

Şampon GLISS Serum Deep Repair (250/400 ml, preţ recomandat 12,69 lei)
Şamponul cremos cu aminoproteină ajută la regenerarea părului degradat şi uscat în doar o săptămână de la utilizare. Părul devine mai moale şi mătăsos.

Balsam GLISS Serum Deep Repair (200 ml, 12,69 lei)
Balsamul oferă elasticitate şi supleţe părului, făcându-l uşor de pieptănat.

Balsam GLISS Serum Deep Repair Express Repair (200 ml, 14,49 lei)
Balsamul de păr leave-in are o acţiune intensă de hidratare şi regenerare.

GLISS Serum Deep Repair, mască de părMască de păr GLISS Serum Deep Repair (200 ml, 19,99 lei)
Masca de păr acţionează în profunzimea structurii firului de păr, atingând până la 10 straturi. Formula unică transformă crema într-o mască de păr uşor de aplicat atunci când ajunge în mâinile tale.

Aşadar, dacă părul vostru nu este în cea mai bună formă, aranjaţi-i o întâlnire cu GLISS Serum Deep Repair. În scurt timp vă veţi putea lăuda cu un fir de păr ce va străluci de sănătate.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.