Lola's Box

Stilul de viaţă agitat, stresul cotidian, problemele care apar din senin au efecte neplăcute asupra tenului nostru. Ei bine, a venit momentul unei relaxări complete: să ne facem un ceai şi să aplicăm o mască Garnier Moisture+.

Cele mai recente studii privind importanţa hidratării tenului arată că 91% dintre femei consideră firească îmbătrânirea. Cu toate acestea, ele îşi protejează pielea prin hidratare adecvată, deoarece astfel se încetineşte procesul de îmbătrânire a tenului. Această filosofie este cât se poate de corectă, iar superhidratarea este importantă pentru un ten frumos şi cu aspect sănătos. Practic, este cea mai la îndemână metodă de combatere a factorilor nocivi precum razele UV, poluarea şi variaţiile de temperatură.

Crezi că poţi oferi tenului tău, în doar 15 minute, echivalentul unei săptămâni de hidratare? Ai fi tentată să spui că este o provocare majoră, însă Garnier Skin Essential s-a inspirat din Asia, acolo unde femeile sunt recunoscute pentru atenţia deosebită pentru îngrijirea tenului. Măştile Moisture+ propun un impuls al hidratării pentru o piele revitalizată, energizată şi sănătoasă.

Cum putem oferi în doar 15 minute efectul unei săptămâni de hidratare? Tehnologia măştilor Moisture+ – cu elemente active din natură, acid hialuronic şi ser hidratant – tratează tenul deshidratat şi reface aportul de apă la nivelul straturilor superficiale ale epidermei. În plus, este sporită şi puterea barierei naturale a pielii de a proteja împotriva factorilor externi. Nu trebuie omis nici materialul măştii, care se adaptează perfect conturului feţei şi funcţioneaza precum o compresă hidratantă.

Mască şerveţel revitalizantă Moisture+ Aqua Bomb

Rodie + acid hialuronic + ser hidratant

Destinată tenului deshidratat, masca Aqua Bomb este infuzată cu extract de rodie, cunoscut ca fiind unul dintre cele mai sănătoase ingrediente din natură. Aceasta împrospătează şi revigorează pielea, oferindu-i rehidratare intensă, un aspect mai luminos şi mai puţine riduri superficiale (după trei utilizări).*

Masca şerveţel purificatoare Moisture+ Freshness

Ceai verde + acid hialuronic + ser hidratant

Potrivită pentru tenul normal sau mixt, masca Freshness este infuzată cu extract de ceai verde, recunoscut pentru proprietăţile sale de matifiere. Prin aplicarea acestei măşti se restabilizează pielea şi i se oferă un aspect mat, cu pori închişi.

Mască şerveţel calmantă Moisture+ Comfort

Muşeţel + acid hialuronic + ser hidratant

Pentru cele dintre voi care au ten uscat şi sensibil, masca Comfort aduce o infuzie de extract de muşeţel, o floare recunoscută pentru proprietăţile emoliente şi calmante la nivelul pielii. Extractul de muşeţel hidratează intens şi elimină senzaţia de piele “care ţine” (după trei utilizări).

Cum se aplică măştile Garnier Moisture+:

  • Se despachetează masca, se aplică cu grijă materialul cu partea albă pe pielea curată, astfel încât stratul protector albastru să fie vizibil pe dinafară;
  • Se dezlipeşte pelicula protectoare de culoare albastră;
  • Se aranjează masca pe conturul feţei şi se lasă pe ten pentru 15 minute – masca rămâne la locul ei, astfel că purtătoarea se poate mişca în voie;
  • Se înlătură masca şi se elimină orice exces prin masare uşoară cu degetele sau cu ajutorul unei dischete din bumbac.

Acum, că ştim ce beneficii ne aduc măştile Aqua Bomb, Freshness sau Comfort, nu rămâne decât să ne oferim cele 15 minute de superhidratare. Timp în care să ascultăm muzica preferată, să citim o carte dragă, să medităm sau să ne relaxăm complet într-o baie fierbinte. Ghiciţi ce am făcut în week-end? Da, am ascultat melodia mea de suflet, am făcut o baie cu multă spumă şi am testat masca Freshness. Credeţi-mă că face minuni.

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Relaxare à la Garnier: măştile Moisture+ cu fructe, acid hialuronic şi ser hidratant

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.