Lola's Box

Cum ar fi să putem redefini strălucirea părului? Pare un vis frumos. Şi totuşi, sunt vise care devin realitate, iar Elseve Nutri-Gloss Luminizer contribuie la această transformare.

Când ai un păr normal, fără îndoială că nu vrei ca acesta să-şi piardă strălucirea. Este un deziderat al fiecărei femei, care a fost înţeles de profesionişti. Astfel, ei au creat tehnologii care aduc mai multă strălucire. Banho de Brihlo în Brazilia – că tot este ţara momentului datorită Jocurilor Olimpice de vară – şi laminarea părului în Rusia sunt două dintre cele mai renumite tehnici de iluminare în salon. Ca expert în îngrijirea părului, L’Oréal Paris a acceptat provocarea de a crea o gama inspirată din aceste tehnologii. Elseve Nutri-Gloss Luminizer este prima gamă revoluţionară cu molecule de Glycogel, tehnologie inspirată din tehnica laminării profesionale.

Elseve Nutri-Gloss Luminizer, visual

De la ce provine această problemă? Părul lipsit de strălucire are suprafaţa neregulată din cauza acumulărilor de impurităţi şi îngrijirii necorespunzătoare. Cuticulele firului de păr nu sunt aliniate şi lumina nu se reflectă în totalitate. Suprafaţa părului şi cuticulele sunt aspre, vârfurile sunt despicate şi încep să fie vizibile microfisuri.

Două dintre sursele de inspiraţie au fost industria auto şi cea a mineralelor. Când vorbim de automobile, netezirea şi lustruirea sunt operaţiuni care se bazează pe o strategie multistrat ce amplifică reflexia luminii. Dacă trecem la minerale, acestea sunt microstructuri superordonate pentru reflexia optimă a luminii.

Elseve Nutri-Gloss Luminizer, Karlie Kloss

Tehnologia Glycogel din Elseve Nutri-Gloss Luminizer se bazează pe doi paşi:

  • Elimină de pe suprafaţa fibrei capilare toate impurităţile care împiedică reflexia luminii. Graţie unui trio micro (glycolic, lactic şi citric), gama netezeşte, înlătură impurităţile şi neregularităţile fibrei pentru a intensifica reflexia luminii naturale.
  • Hrăneşte şi oferă strălucire părului. Siliconul oferă strălucire magnetică, fixează strălucirea pe fibre şi realiniază perfect părul pentru a amplifica reflexia.

Booster de strălucire Elseve Nutri-Gloss Luminizer

Primul spray gloss tratament de la L’Oréal Paris pentru strălucire explozivă – oricând, oriunde. Fixează strălucirea, oferă atingere fluidă ş lejeră, cu un parfum delicat, subtil.

Elseve Nutri-Gloss Luminizer, gamă completă

Şampon pentru strălucire intensă Elseve Nutri-Gloss Luminizer

Este primul şampon ultrastrălucire de la L’Oréal Paris, inspirat de tehnica profesională. Şamponul oferă hidratare intensă, strălucire perfectă timp de 48 de ore, o atingere fluidă şi textură lejeră care nu încarcă părul.

Balsam strălucire intensă Elseve Nutri-Gloss Luminizer

Accentuează efectele benefice furnizate de şamponul pentru strălucire intensă. În plus, încă de la prima aplicare a şamponului şi a balsamului, părul este de patru ori mai strălucitor.

Aşadar… Cine mai spune că nu are păr strălucitor?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.