Lola's Box

Şi de Dragobete, dar şi în restul zilelor de peste an, mă gândesc cât de important este ritualul de îngrijire a mâinilor şi a tenului. De fiecare dată ne dorim să avem pielea cât mai fină şi mai hidratată, pentru a fi catifelată asemenea unui… fulg de nea.

“Mami, ce este Dragobete?” Am fost oarecum mirată de întrebare, pentru că nu mă aşteptam ca cel mic să acorde atenţie acestei sărbători. Dar cum suntem asaltaţi de reclame al căror text include – obligatoriu, nu? – şi “Dragobete”, nu mai trebuie să mă mire nimic. I-am explicat care este simbolistica sărbătorii, iar replica lui m-a “topit” instantaneu: “Eu vreau să te mângâi de Dragobete, pentru că pielea ta este aşa fină…” Nu ai cum să nu te înmoi. 😊

Lăsând dulcegăriile la o parte, de îngrijirea mâinilor ţine şi sănătatea noastră. Pentru că, într-o perioadă în care gripa/viroza bântuie fără oprire, trebuie să acordăm o atenţie sporită şi igienei mâinilor. Sau, dacă preferaţi un termen mai elegant, toaletei.

Douglas Home Spa – Polynesian Dream

De cum m-am întâlnit cu cele două produse (săpun lichid şi loţiune hidratantă), gândul mi-a fugit la vacanţă, undeva departe de tumultul cotidian. Nu ai face şi tu la fel dacă ai auzi de Polynesian Dream? Deja visez la azuriul apelor ce te aşteaptă în arhipelagul din Pacific. Iar vizualul este însoţit de olfactiv, cu aroma sa sublimă de ulei de kukui şi fruct noni. Yumi! Săpunul îţi va lăsa mâinile curate şi parfumate, pregătite ideal pentru o doză consistentă de hidratare din partea loţiunii. Dacă vei avea tentaţia să tot adulmeci parfumul mâinilor, să nu dai vina pe mine.

-417, curăţare şi hidratare de la Marea Moartă

De ce -417? Numărul este locul de unde se extrag ingredientele preţioase din această gamă. Iar acest loc se află pe fundul… Mării Moarte. Pe lângă vitaminele (A, B, E şi F) cu care ne-am obişnuit în ritualurile de îngrijire, cele două produse -417 aduc şi efectele benefice ale extractelor naturale din plante sau pe cele ale mineralelor de la Marea Moartă. Crema de mâini este puternic hidratantă, care catifelează şi hrăneşte pielea, redându-i fermitatea. Unde mai pui că o şi protejează în sezonul rece – şi cum vremea nu prea dă semne că s-ar îndrepta… Pentru îngrijirea tenului încercaţi gelul spumant cu granule din lufă naturală. Vitamine, apă din Marea Moartă, granule de lufă şi uleiuri esenţiale din migdale dulci, struguri şi avocado. O combinaţie care curăţă în profunzime, îndepărtează impurităţile şi celulele moarte, iar microcirculaţia va fi îmbunătăţită.

Biotissima – în căutarea tenului perfect

Încă nu roiesc în jurul florilor, dar o vor face în zilele cu temperaturi mult mai prietenoase. Albinele pot face mult bine pentru tenul nostru. Poate nu ele direct, ci veninul lor, care ne poate îmbunătăţi elasticitatea tenului. Aşa că, măcar o dată pe săptămână, nu strică să aplicăm o mască – Biotissima are una cu venin de albine, care impulsionează producţia naturală de colagen. Se refac celulele, ridurile fine sunt umplute, iar tenul este reîmprospătat, luminat şi hidratat. Importantă este şi baza pe care o folosim pentru machiaj. În locul unui primer poţi încerca şi o cremă de zi, precum INSTANT PERFECTION Biotissima. Cu consistenţă catifelată, mată, crema uniformizează, ascunde ridurile şi evidenţiază strălucirea naturală a tenului. Secretul stă în uleiurile bio de argan şi luminiţa nopţii.

Sirena, strălucire pe buzele tale

Avem grijă de mâini şi de ten, dar nu uitaţi că şi buzele au de suferit în această perioadă. Aşa că şi ele trebuie să se bucure de hidratare pentru a fi mereu moi şi catifelate. Poate că de Dragobete vor fi sărutate mai cu foc. 😉 Şi ca să fie strălucitoare, voluptoase, dar fără senzaţia de “lipici”, Melkior ne propune Ultrashine Lipgloss – #12510 Sirena şi #12511 True. Poţi purta luciul ca atare, pentru un machiaj diafan, dar şi în combinaţie cu un ruj mat, căruia vrei să-i oferi un strop de strălucire.

Acum, că v-am oferit câteva idei pentru îngrijirea mâinilor şi a tenului, vă mai spun doar atât: preţuiţi-vă pentru că timpul nu iartă pe nimeni.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.