Lola's Box

Pentru că grădiniţele şi şcolile sunt în perioada “Şcoala Altfel”, după care urmează vacanţa de Paşte, puteţi să le oferiţi celor mici un program special: vizionarea celei mai noi creaţii a Studiourilor Disney, Clopoţica şi Legenda Bestiei de Nicăieri.

Clopoţica şi Legenda Bestiei de NicăieriLa început, Clopoţica – căreia îi puteţi spune şi Tinker Bell – a fost doar un personaj secundar din lumea celebrului Peter Pan. Prima sa menţiune a fost în urmă cu 111 ani, iar cea mai renumită apariţie a micuţei zâne a fost în 1953, atunci când marele Walt Disney “a distribuit-o” în lung metrajul de animaţie Peter Pan. Despre Tinker Bell se spune că, neoficial, este mascota The Walt Disney Company şi piesa centrală a francizei Disney Fairies, care include serialele Tinker Bell şi Wonderful World of Color.

This slideshow requires JavaScript.

La peste şase decenii de la prima apariţie oficială într-o producţie Walt Disney, Clopoţica revine pe marile ecrane cu o nouă aventură plină de emoţie. “Clopoţica şi Legenda Bestiei de Nicăieri” explorează mitul antic al unei creaturi de legendă, care prin răcnetul îndepărtat intră în contact cu Fauna, zână a animalelor şi prietenă cu Tinker Bell. Şi pentru că vrea să ajute un animal aflat în dificultate, Fauna merge pe principiul “regulile sunt făcute pentru a fi încălcate”. 🙂

This slideshow requires JavaScript.

Distribuit de Forum Film România, Clopoţica şi Legenda Bestiei de Nicăieri (titlul original este TinkerBell and The Legend of the Neverbeast) vă aşteaptă cu proiecţie exclusiv în variantă 3D şi dublată pentru ca dialogul să fie cât mai accesibil pentru cei mici. Mai staţi pe gânduri dacă vedeţi sau nu filmul? Recomandarea mea este să nu pierdeţi ocazia, pentru că următoarea întâlnire cu Bestia de Nicăieri va fi peste… 928 de ani.

  • În versiunea dublată a filmului, vocile personajelor sunt date de actori români, printre care Aylin Cadîr (Clopoţica), Alexandra Badea (Fauna), Andreea Bibiri (Nyx) şi Cătălina Mustaţă (Regina Clarion).

Clopoţica şi Legenda Bestiei de Nicăieri

  • Pe timpul realizării filmului, vocea Faunei a fost “pusă”, succesiv, de America Ferrara, Angela Bartys şi, în cele din urmă, Ginnifer Goodwin.

Clopoţica şi Bestia de Nicăieri, Alex & zâna

Facebook Comments

Related Posts

3 thoughts on “Recomandare de week-end: Clopoţica şi Legenda Bestiei de Nicăieri

  1. Am trecut sa vad ce-ai mai scos din cutie.
    Mi-e dor de animatie… m-as uita acum la testoasele Ninja.

    1. Eu il am pe bebe, deci vizualizez zilnic ceva desene…sincer? nu ma mai incanta asa tare :)))

      1. Nu ceva desene, un film superb… Ce le pasa lor, pot vedea cate vor, cred ca-ti amintesti ce frustrate eram noi ca aveam pe TVR numai 15 minute parca. Si acelea, cred ca in weekend.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.