Lola's Box

La mijlocul toamnei, când am petrecut o zi la Paul Studio – schimbarea cromatică a părului v-am împărtăşit-o aici -, cosmetica şi manichiura au fost şi ele în program.

This slideshow requires JavaScript.

Pentru că timpul nu stă în loc, imediat am intrat pe mâna Adrianei, cea care este responsabilă de cosmetică la Paul Studio. Vrând parcă să ştie cu ce se va întâlni când îmi va examina tenul, m-a întrebat care îmi este ritualul de îngrijire, ce creme folosesc şi cât de des. Şi a rămas impresionată când i-am spus că sâmbăta sau duminica este ziua pe care mi-o dedic în totalitate, cu măşti, tratamente, seruri şi creme.

Înainte de începerea întregului tratament propriu-zis, Adriana a creat ambianţa necesară, cu lumânări şi muzică care au indus efectul maxim de relaxare. Şi, chiar dacă venisem nemachiată, mi s-a aplicat o demachiere pe faţă, gât şi decolteu. Probabil vă veţi întreba ce rost mai avea. Chiar dacă nu purtaţi nici un fel de make-up, de afară puteţi veni cu particule de praf şi alte impurităţi care ulterior, prin tratament, pot intra în ten.

Răsfăţ la Paul Studio, partea IIDupă o scurtă tonifiere, am trecut – mă rog, nu eu, ci Adriana – la microdermabraziune, care se realizează cu pulbere de diamant. Rezultatul obţinut este o exfoliere profundă a tenului şi eliminarea stratului cornos, în principal a celulelor moarte. Iată şi câteva dintre efectele pe care le putem obţine prin microdermabraziune:

  • regenerare celulară;
  • accelerarea producţiei de colagen şi elastină;
  • redarea luminozităţii feţei;
  • atenuarea ridurilor;
  • accelerarea hidratării naturale a tenului;
  • uniformizarea cicatricilor. 

Răsfăţ la Paul Studio, partea IIA urmat masajul, iar mâinile magice ale Adrianei au avut darul de a mă relaxa şi mai mult, de parcă nu eram suficient de relaxată. Mai, mai că adormeam pentru că mă simţeam atât de bine încât aş fi stat acolo o veşnicie. În acele momente, timpul a început să capete o altă dimensiune şi nici nu mi-am dat seama când am trecut de la masaj la tratamentul cu ultrasunete. Acesta are darul de ajuta cremele, vitaminele şi serurile să penetreze în profunzime şi să ajungă la nivelul ţesutului adipos. Îmbunătăţirea metabolismului celular şi a circulaţiei sanguine sunt numai două din beneficiile pe care le oferă.

This slideshow requires JavaScript.

Un tratament cosmetic nu putea fi complet fără aplicarea unei măşti pe ochi, faţă şi gât, după cum nu puteau lipsi un ser şi o cremă. După ceva mai mult de oră, când Adriana a încheiat întregul tratament cosmetic, m-am privit în oglindă. Este inutil să vă spun că mi-a plăcut ceea ce am văzut. Chipul meu era mai luminos ca niciodată. “Trebuie să mai repet experienţa”, a fost promisiunea pe care mi-am făcut-o în gând şi o voi respecta.

După cosmetică, am avut prima întâlnire cu “doctorul de păr” Paul Bălăneanu. Apoi, cât vopseaua lucra pentru a da naştere operei intitulate “Toamna în păr”, am trecut la manichiură. Parcă pentru a destinde şi mai mult atmosfera, doamna mi-a făcut un compliment încă de la început, apreciind forma frumoasă a unghiilor mele. Şi trebuie să recunosc că mereu am fost mândră de “gheruţe”.Răsfăţ la Paul Studio, partea IIPentru mine însă, ceea ce a urmat a fost de domeniul incredibilului. Am avut impresia că am în faţă un dirijor, care conduce o orchestră ce interpretează muzică exclusiv în ritm “allegrissimo”. Adică foarte repede. Rareori – nu forţez nota spunând că niciodată – am văzut pe cineva având asemenea viteză la manichiură. “Cum reuşiţi să piliţi cu aşa viteză?” Şi am aflat că face ceea ce-i place şi consideră manichiura o adevărată pasiune. Şi se vede într-adevăr că aşa este.

Răsfăţ la Paul Studio, partea IIBufferul, pila, forfecuţa şi celelalte ustensile specifice manichiurii au apărut în cadru cu aceeaşi viteză cu care au şi dispărut. “O culoare clasică sau una ieşită din comun?” Am oscilat pentru câteva clipe, parcă mi-ar fi făcut cu ochiul o nuanţă trăsnită, dar până la urmă am ales culoare care mi se pare cea mai elegantă şi pe care aş purta-o mereu dacă s-ar putea. Cum care? Bineînţeles că am ales roşu.

This slideshow requires JavaScript.

După ce lacul s-a uscat pe unghii, mâinile mele au mai primit un răsfăţ: un tratament cu parafină. După ce mi-am scufundat mâinile într-un vas cu parafină încălzită, am lăsat câteva clipe ca surplusul să se scurgă, apoi le-am introdus în pungi, iar la final în nişte mănuşi speciale. După un timp, parafina se usucă , astfel că a fost uşor de îndepărtat de pe mâini.

Răsfăţ la Paul Studio, partea IIReţine codul secret: Lola’s Box
Dacă vreţi şi voi să vă bucuraţi de aceleaşi tratamente, puteţi să vă faceţi o programare la Paul Studio. Telefonul este 0733.874533. Aşa cum Ali Baba folosea cuvintele magice “Sesam, deschide-te”, tot aşa puteţi spune şi voi codul secret LOLA’S BOX. Merită să-l folosiţi cu încredere, pentru că beneficiaţi de un discount de 30% la serviciile TOP STYLING.

Pentru fotografii, mulţumirile mele merg către Alexandru Zainea.

Facebook Comments

Related Posts

3 thoughts on “Răsfăţ la Paul Studio, partea II

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.