Lola's Box

Pentru cele dintre noi care avem pielea sensibilă şi uscată, specialiştii The Body Shop au creat o nouă gamă de îngrijire corporală: Almond Milk & Honey. Când te întâlneşti cu parfum şi aromă de migdale, lapte şi miere de albine, este clară că întregul ritual este un răsfăţ.

Ne dorim sensibilitatea în viaţa de zi cu zi şi am vrea să o păstrăm cât mai mult în jurul nostru, să o preţuim şi să o protejăm. Dar nu şi atunci când este vorba despre pielea noastră, pentru că, în acest caz, sensibilitatea înseamnă disconfort. Atunci ce avem de făcut? The Body Shop vine cu o soluţie prin care să-i oferim tot ce este mai bun: o combinaţie de miere, lapte şi migdale. Mai ales că una din trei femei are o piele sensibilă, iar îngrijirea acestui tip de piele a generat, anul trecut, 270.000 de căutări pe Google.

Cu ce este diferite gama Almond Milk & Honey faţă de produsele clasice pentru piele sensibilă? Creaţia specialiştilor The Body Shop combină ingrediente hrănitoare şi reparatoare cu texturi plăcute şi parfum subtil hipoalergenic. Rezultatul este o experienţă plăcută, memorabilă. 🙂 Aşadar, iată pe ce putem miza pentru ca pielea noastră să fie fină şi delicată…

Almond Milk & Honey loţiune hrănitoare pentru corp

Protejează împotriva senzaţiei de strângere şi mâncărime a pielii. Are o textură uşoară şi catifelată, se absoarbe rapid şi durează până la 48 de ore. Loţiunea pentru corp reconfortează, protejează şi reface pielea sensibilă, uscată. Preţ: 63 lei (200 ml)

Almond Milk & Honey exfoliant delicat cremos

Infuzată cu migdale zdrobite, acest scrub catifelează şi netezeşte pielea sensibila, fiind conceput să îndepărteze delicat celulele moarte şi să lase pielea să se simtă catifelată. Preţ: 89 lei (250 ml)

Almond Milk & Honey săpun delicat

Oferă pielii sensibile senzaţia minunată de curat pe care o merită. Merge în armonie cu nivelurile naturale de hidratare ale pielii pentru a reduce senzaţia de piele care strânge. Preţ: 22 lei (100 g)

Almond Milk & Honey cremă pentru mâini,
cu formulă calmantă

Atunci când eşti pe drumuri, îngrijirea pielii sensibile este esenţială. Crema protejează şi calmează mâinile, fiind “must-have” pentru orice sezon. Preţ: 25 lei (30 ml)

Almond Milk & Honey unt hrănitor pentru corp

Divin şi bogat, untul pentru corp este îmbogăţit cu uleiuri naturale şi a fost special formulat pentru a calma şi a proteja pielea sensibilă, uscată. Cu 48 de ore de hidratare intensă, spui “adio” pielii care ţine, care dă senzaţia de mâncărime. Preţ: 63 lei (200 ml)

Almond Milk & Honey spumant de baie hrănitor

Formulat să respecte bariera de hidratare naturală a pielii, spumantul conţine un complex de uleiuri naturale care este delicat, dar decadent. Curăţă delicat, calmează şi reduce iritarea pielii. Preţ: 89 lei (400 ml)

Almond Milk & Honey gel de duş hrănitor, fără săpun

În timp ce cureţi pielea, aceasta este şi calmată prin acţiunea gelului de duş delicat, fără săpun. Este special formulat pentru a respecta bariera de hidratare naturală a pielii şi nivelul PH-ului. Preţ: 35 lei (250 ml)

Dacă toate beneficiile aduse pielii te-au convins să încerci noile produse The Body Shop, află că sunt şi la promoţie “2+1 gratis”. Mai stai pe gânduri? 🙂

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.