Lola's Box

Voi cu ce combateţi răceala? Acum, de când s-a instalat frigul, răceala este un subiect la modă. Cred că nu este persoană care să nu fie cu batista după ea sau să nu îţi răspundă la telefon cu o voce gravă. Unul din remedii sunt produsele naturiste.

Nu am ascuns niciodată că din bucătăria mea nu lipsesc produsele bio şi ceaiurile bune. Ceaiul este ca un fel de ritual de seară, alături de baia fierbinte cu sare de Himalaya roz de la Vegis. Sarea roz este cea mai pură sare, echilibrează pH-ul pielii, o hidratează şi îi redă elasticitatea. O baie de 30 de minute cu acest tip de sare este echivalentul unei cure de detoxifiere. Aceasta este una din magiile produselor naturiste. 🙂

Produse naturiste, catină

După cum vă spuneam mai sus, ceaiul este nelipsit din bucătărie. Poate fi de sânziene galbene, care ajută la funcţionarea aparatului urinar – noi, fetele, avem probleme mari cu aşa ceva în perioada rece. La fel de bine, poate fi ceai de măceşe pentru imunizarea organismului. De fiecare dată când mă necăjeşte ceva, “trădez”ceaiurile anterioare pentru a mă lăsa pe mâna… altor ceaiuri.

La vegis.ro găsiţi o mare varietate de produse naturiste, printre care şi pulbere de cătină sau turmeric. Nu cred că trebuie să vă mai spun ce beneficii aduc cele două. Cătina, turmericul şi măceşele sunt trei ingrediente esenţiale pentru tratamentele împotriva gripei şi răcelii, pentru stimularea sistemului imunitar şi o stare generală bună în sezonul asteniei.

Produse naturiste, turmeric şi alte mirodenii

Ce îmi place la vegis.ro este faptul că găsesc produse bio, raw vegan şi 100% naturale, lucru mai rar în zilele noastre. Mi-au câştigat foarte repede încrederea atunci când am desfăcut un pliculeţ de ceai şi am văzut că ingredientele sunt tocate şi le poţi vedea. Nu sunt acel praf simplu, despre care, de multe ori, îţi pui întrebarea dacă este într-adevăr ceai sau simplu colb. Personal, nu beau niciodată ceai fără să verific un pliculeţ şi să văd în ce stare este.

Un mare plus pentru magazinul online este că are secţiune separată pentru afecţiuni. Intri şi găseşti rapid produsul de care ai nevoie, nu stai să cauţi până la disperare printre sute de produse şi citind descrieri la nesfârşit.

Produse naturiste, energizant din catină

Totodată, vreau să vă spun că au “promoţia zilei” şi, cu puţin noroc, poţi cumpăra cu reducere chiar produsul pe care îl doreşti. Sunt numeroase promoţii destul de bune şi, dacă eşti un împătimit al produselor naturiste, faci afaceri bune. Mai mult, niciodată nu îţi vor lipsi din casă produsele pe care le iubeşti.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Produsele mele naturiste preferate pentru a trece iarna

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.