Lola's Box

Anul acesta, călătoriile au fost ceva obişnuit în programul meu. Nu au trecut mai mult de două săptămâni fără să nu-mi fac din nou bagajul, indiferent că a fost călătorie de plăcere sau de lucru. Şi pentru că bagajul meu este unul minimal, şase produse nu au lipsit niciodată din beauty bag.

Atunci când călătoresc, prefer ca bagajul meu să includă esenţialul. Nu-mi place să car lucruri inutile, pe care nu le folosesc – consumă şi timp, pentru a le împacheta, consumă şi efort, pentru a căra un bagaj mai greu. Uneori, rişti să consume şi bani, pentru că poţi depăşi limita de bagaj şi atunci eşti taxat. Indiferent că plec într-o călătorie de plăcere sau una de business, din bagaj nu-mi lipseşte un mic beauty bag. Şi el include esenţialul de care am nevoie. Iar anul acesta, el a inclus…

Cremă regeneratoare La Mer

Max Huber, fondatorul mărcii, era doctor fizician aerospaţial. Şi căuta cel mai bun tratament pentru pielea lui. Aşa că s-a apucat să studieze puterile vindecătoare ale mării. Adică… La Mer. Şi, după ani de studiu individual, a creat complexul Miracle Broth, care acum îl regăsim în toate produsele La Mer. Crema regeneratoare pe care o am în beauty bag uniformizează foarte bine culoarea pielii şi hidratează. Ştiţi cum este când mângâi un bebeluş? Ei bine, cam aşa se simte pielea. Iar la 44 de ani, numai piele de bebe nu mai am. 😊 Dar când îmi simt tenul aşa, mă simt în al nouălea cer. Sunt la a doua cutie, este o investiţie serioasă, dar merită fiecare bănuţ.

Pudră de finisare Becca, cu efect răcoritor

Este produsul must-have pentru zilele de vară, atunci când soarele îşi face de cap (chiar dacă anul acesta a avut o prezenţă mai discretă). Când foloseşti pudra, simţi efectul răcoritor – aproape la fel ca atunci când utilizezi un spray pentru reîmprospătare. Fixează foarte bine machiajul – pentru că folosesc un machiaj discret, pudra dă senzaţia de piele catifelată şi hidratată. Dacă vreţi să o încercaţi, v-o recomand cu căldură pentru makeup de zi – după ce-mi tamponez tenul cu şerveţele uscate pentru faţă, reaplic pudra Becca şi machiajul este ca nou, iar eu mă simt din nou fresh.

Pensulă de pudră Sephora Collection

Pantofi, rujuri şi… pensule. Sunt lucrurile despre care femeile sunt mereu tentate să spună că nu au destule în panoplie. Şi aşa sunt şi eu. Păstram orice pensulă, sperând că voi mai folosi cândva. Până când m-am mutat în casă nouă şi soţul a considerat că este timpul pentru un restart. Aşa că mi-a aruncat “vechiturile” şi nu mi-a spus decât după un timp, atunci când am început să le caut în disperare. A avut totuşi inspiraţia să se uite pe mărci şi nu s-a atins de cele Sephora Collection şi Make Up For Ever. 😊 Ştia (totuşi) el ceva. Pentru aplicarea pudrelor folosesc cel mai des pensula din setul Sephora Collection – îmi place cum aşază pudra pe faţă, cât de uşor se spală după utilizare şi mi se pare fun culoarea deschisă, pare că este asezonată cu cea a nisipului de pe malul mării.

Creion multifuncţional Make Up For Ever Artist Color

Dacă până acum aveam anumite creioane ca favorite, acestea au reuşit să-mi revoluţioneze topurile din temelii. Au devenit imediat favoritele mele şi sunt primele care ajung în beauty bag atunci când plec undeva. Sunt foarte cremoase, se aplică uşor şi pot fi folosite pentru conturul ochilor, al buzelor. Chiar dacă sunt cremoase, rezistă foarte bine şi, la final de zi, se îndepărtează doar cu demachiant bifazic.

Ruj lichid Sephora Collection Rouge Infusion

Dacă sunteţi în căutarea unui ruj lichid care să reziste foarte bine pe buze, atunci acesta este. Nu una, nu două, nu opt, ci 24 de ore. Odată cu aplicarea lui, buzele nu vor căpăta acel efect sticky atât de nedorit şi nici nu se usucă. În funcţie de nuanţă şi de numărul de aplicări, poţi obţine de la un machiaj natural până la unul foarte intens. Favoritul meu este #19 Peony.

Mascara Givenchy Noir Couture Volume

Mi-a plăcut foarte mult pentru că îmi separă genele – nu rămân lipite, fiind una din chestiile care mă scot din sărite la vreo mascara. Peria este “2în1”, oferind alungire şi separare datorită fibrelor albe şi dozajul potrivit graţie părţii negre a periei curbate. În funcţie de cât de tare vrei să-ţi pui în evidenţă genele – adică să le dai mai mult volum -, poţi aplica mascara în mai multe straturi. Însă, fără îndoială, privirea ta va fi una dramatică şi sofisticată.

Ele sunt cele şase produse fără de care nu plec în nici o călătorie, mai ales în vacanţă unde sunt adepta unui machiaj minim. Pentru că nu poţi ieşi cu chipul chiar naked. Voi fără ce produse de machiaj nu plecaţi de acasă?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.